social fb social inst social yt

mylostentes

Ασταμάτητος ο Αστέρας Βάρης νίκησε και τον Αιολικό

Ασταμάτητος ο Αστέρας Βάρης νίκησε και τον Αιολικό

Ούτε ο Αιολικός στάθηκε ικανός να σταματήσει την νικηφόρα πορεία του Αστέρα.

Η ομάδα της Βάρης επικράτησε 1-0 εντός έδρας της ομάδας της Μυτιλήνης, η οποία δεν έκανε ούτε μία κλασική ευκαιρία στο ματς. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται σωστά για τον μη καταλογισμό πέναλτι, ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσουν από νωρίς το ματς.Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα! Μετά από σέντρα του Χαλκιά από τα αριστερά, ο Καλιαμπάκας με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ! Ο Αιολικός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά καμία ουσία, καθώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Αντίθετα, ο Αστέρας ήταν φαρμακερός στις αντεπιθέσεις και πήρε κεφάλι στο σκορ, στο 20’! Μετά από σέντρα του Ντούλια από τα αριστερά, ο Πιττάτζης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά έκανε το 1-0! Ο Αιολικός συνέχισε να είναι εξαφανισμένος με τον Αστέρα να «χτυπά» ξανά με διπλή ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Ντούλιας στο 43’ είδε εκτός εστίας τον Πιττάτζη και πλάσαρε, με τον τερματοφύλακα του Αιολικού να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Ντούλιας απείλησε με βολ-πλανέ στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Πιττάτζης απέκρουσε με τα πόδια! Στο πρώτο μέρος μοναδική αξιοσημείωτη φάση για τους Μυτιληνιούς ήταν ένα μακρινό σουτ του Σπόλιαριτς που πέρασε αρκετά άουτ. 

Στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός προσπάθησε να πιέσει με τον διαιτητή να «βλέπει» φάουλ έξω από την περιοχή στο 52’, με τον Σρέσκοβιτς να τον εκτελεί ψηλά άουτ. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες. Στο 65’ μετά από σέντρα του Ντούλια ο Παπάζογλου έκανε το γυριστό με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ! Ανάλογη κατάληξη είχε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκούμα στο 67’, ενώ στο 69’ νέο φάουλ του Γκούμα ανάγκασε τον Πιττάτζη σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. 
Στο 73’ ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Αστέρα! Ο Ντούλιας βγήκε στην αντεπίθεση απέναντι από τον Πιττάτζη και πλάσαρε. Ο τερματοφύλακας του Αιολικού απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κρητικός σταμάτησε την μπάλα με το απλωμένο χέρι του! Ωστόσο, ο Τσαμούρης έκλεισε τα μάτια του στην παράβαση αυτή! Ο Αιολικός πήρε τα μέτρα στη συνέχεια, αλλά ο Αστέρας δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να τον απειλήσει ουσιαστικά. Στο 84’ νέο σουτ του Γκούμα πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν. Ο Ψάνης έκανε μακρινό σουτ, όμως ο Μαρινάκης απέκρουσε σε κόρνερ. Στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση, στο 90’, σουτ του Μίλιτς πέρασε ψηλά άουτ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις οι παίκτες του Αιολικού αρνήθηκαν να τηρήσουν το φερ πλέι, ψάχνοντας αγωνιωδώς την ισοφάριση. 

Διαιτήτευσαν οι Τσαμούρης (Πειραιά), Κουρέντας (Τρικάλων), Χρηστάκος (Πειραιά). 

Κ. Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Νάκας, Κοφσανίδης, Νταμπίζας, Μάγγος, Παπάζογλου, Δημητρόπουλος, Καλιαμπάκας (73’ Νιούμαν), Γκούμας (92’ Χάιδος), Ντούλιας (79’ Ντάγκρας). 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Β. Πέτροβιτς): Πιττάτζης, Αγριμάκης (46’ Βουκομάνοβιτς), Κρητικός, Κατσίκης (60’ Κεσίδης), Μπάρδος (76’ Καλαμποκάς), Μίλιτς, Σπόλιαριτς, Σρέσκοβιτς (76’ Λαμπράκης), Μηνάς, Ψάνης, Κοτσώνης.
Epsanastisentrablogspot.gr

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35