social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατάθεση ψυχής από Βενάκη - «Χρονιά ονειρική, ευχαριστώ όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν»

Κατάθεση ψυχής από Βενάκη - «Χρονιά ονειρική, ευχαριστώ όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν»

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Τυμπάκι, έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία η ολοκλήρωση της οποίας θα οδηγούσε και με μαθηματικό τρόπο την Αγία Παρασκευή στην άνοδό της στη Γ' Εθνική.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τη «Σάντα» να αποσπά το ισόπαλο 1-1 και τους ποδοσφαιριστές της να πανηγυρίζουν για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της σεζόν, την οποία ο Σήφης Βενάκης χαρακτήρισε στο Soccerlive ονειρική! «Είναι μία χρονιά... ονειρική για την Αγία Παρασκευή! Είναι ένα κατόρθωμα για το οποίο έχουν μερίδιο όλοι όσοι ενεπλάκησαν» σχολίασε έμπλεος χαράς ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε: «Το καλοκαίρι ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια με τη δημιουργία της ομάδας. Ήταν πολύ δύσκολος ο δρόμος, αφού επί της ουσίας πήραμε... τρία πρωταθλήματα μέχρι να ανέβουμε! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, αλλά και στους συνεργάτες μου (Χρήστος Δαβής, Βησσαρίων Φαλούτσος, Χριστόφορος Βαρδουλάκης, Αντώνης Μαλέας, Διονύσης Θεοδόσης)».

Τέλος, σε μία κατάθεση ψυχής ο Σ. Βενάκης τόνισε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους της διοικησης που ήταν κοντά μας και ειδικά στον Μάριο Τζώρτζη, που ήταν καθημερινά δίπλα μας και μας έλυνε όλα τα προβλήματα που δημιουργούνταν. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην Αγία Παρασκευή και θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα με έκανε να ζήσω με αυτή την ομάδα. Επίσης, ένα 'ευχαριστώ' στον Δημήτρη Γκόφα που προσπάθησε κι αυτός τους τελευταίους μήνες να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα της ομάδας. Τέλος, εύχομαι αυτή η επιτυχία να είναι παρακαταθήκη για τον σύλλογο, γιατί η Αγία Παρασκευή έχει τεράστια δυναμική είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει κάποια στιγή να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη χρονιά και αυτή την επιτυχία σε όσους πίστεψαν σε εμάς από την πρώτη στιγμή, σε όσους ηταν κοντά μας από την πρωτη μέρα και σε ενα δικό μου πρόσωπο που βρίσκεται κοντα μου και με στηρίζει καθημερινά, σε οποιαδήποτε επιλογή μου».

 

 


Σχετικά άρθρα

Άρης Πετρούπολης-Αγία Παρασκευή 3-1 [highlights]

Αμφίβολος ο Κραψίτης στη Σάντα... που χτίζει σερί

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Αγίας Παρασκευης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35