social fb social inst social yt

mylostentes

Βενάκης: Μπορέσαμε να κάνουμε και διαχείριση της κόπωσης

Βενάκης: Μπορέσαμε να κάνουμε και διαχείριση της κόπωσης

Το επιβλητικό 7-0 απέναντι στον Αστέρα Περάματος έδωσε στην Αγία Παρασκευή το πρώτο της «τρίποντο» στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στα Μέγαρα.

Πρόσφερε, παράλληλα, την ευκαιρία στον Σήφη Βενάκη να ξεκουράσει από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές του που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά τη φετινή σεζόν. «Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα, χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο. Πριν το γκολ, είχαμε χάσει ήδη κάποιες ευκαιρίες να ανοίξουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να προηγηθούμε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, γεγονός που μας απάλλαξε από το άγχος για το αποτέλεσμα» σημείωσε στο Soccerlive, για να συνεχίσει: «Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να βάλουμε γρήγορα δύο γκολ και μετά κάναμε διαχείριση, ξεκουράζοντας κάποια παιδιά που έχουν φορτωθεί με πολλά λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μας βοήθησε να διαχειριστούμε το κομμάτι της κόπωσης. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μικρό, οι αγώνες όλοι είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτή η διαχείριση απαιτείται».

Στον επίλογό του, ο νεαρός προπονητής τόνισε: «Η ομάδα ήταν πάρα πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη σε ό,τι είχαμε δουλέψει και στον τρόπο με τον οποίο είχαμε προσεγγίσει το παιχνίδι ολόκληρη την εβδομάδα. Κάθε τρίποντο που παίρνεις σε αυτή τη διαδικασία σε φέρνει και πιο κοντά στην άνοδο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35