social fb social inst social yt

mylostentes

Γρίβας: Θα παλέψουμε όλα τα ματς

Γρίβας: Θα παλέψουμε όλα τα ματς

Οι τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ στον 7ο όμιλο έχουν φέρει σε εξαιρετικά δεινή θέση τη Νίκη Σητείας, αναφορικά με τη μάχη της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Οι ελπίδες των πρωταθλητών Λασιθίου είναι, πλέον, ελάχιστες, με δεδομένο κιόλας ότι δεν έχουν εκτίσει καν το ρεπό τους. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αρχής γενομένης από εκείνο της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή. Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του νεαρού τεχνικού Βαγγέλη Γρίβα στο Soccerlive: «Θα πάμε να παλέψουμε το κάθε ματς μέχρι το τέλος, με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην ουσία ο στόχος χάθηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ίσως όμως την Κυριακή να είναι για εμάς μία τελευταία ευκαιρία». Όσο για τη «Σάντα», ο 26χρονος τεχνικός της Νίκης σχολίασε: «Έχουμε δει κάποια βίντεο, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και θα την προσεγγίσουμε κατάλληλα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προπονήθηκαν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Β. Γρίβα οι Γιακουμάκης και Χρυσοφάκης, που αποτελούν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας της Σητείας.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35