social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιτροπάκης: «Εάν θεωρούν τον αθλητισμό πρόβλημα, τότε δεν έχουν επισκεφθεί κάποιο πάρκο τους τελευταίου μήνες»

Επιτροπάκης: «Εάν θεωρούν τον αθλητισμό πρόβλημα, τότε δεν έχουν επισκεφθεί κάποιο πάρκο τους τελευταίου μήνες»

Έχοντας το στοιχείο του πρωταθλητισμού στο... αιμα του ο Κώστας Επιτροπάκης είναι δεδομένο ότι θα βοηθούσε την ομάδα της Αμφιάλης στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣ Πειραιά.

Κατακτώντας πέρυσι την άνοδο με τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ και έχοντας εξαιρετικές πορείες σε Ατρόμητο Πειραιά και Προοδευτική, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αποτελούσε διακαή πόθο της διοίκησης και αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι της Αμφιάλης έκαναν την υπέρβαση και τον ενέταξαν στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο ίδιος μέχρι στιγμής τα έχει πάει αρκετά καλά, με τον ικανότατο μεσοεπιθετικό να αναφέρεται στην πορεία της Αμφιάλης στο πρωτάθλημα του Πειραιά όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Αναλυτικά

"Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής,αν και είναι αρκετά νωρίς για συμπεράσματα, είναι ικανοποιητική. Έχουμε δύο κομβικές αγωνιστικές με ομάδες από την κορυφή της βαθμολογίας μόλις γυρίσουμε με το καλό. Μέσα σε αυτές τις δύο αγωνιστικές αυτή η πορεία μπορεί να γίνει από καταστροφική μέχρι πορεία αδιαφιλονίκητου φαβορί. Ευελπιστώ και θα προσπαθήσω να συμβεί το δεύτερο".

Για το θέμα της επανέναρξης που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων ο Επιτροπάκης πρόσθεσε: "Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν και αν κάποιος από τους υπεύθυνους θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο και το κάθε άθλημα αποτελούν σοβαρό πυρήνα του προβλήματος τότε μάλλον δεν έχει περπατήσει σε ένα πάρκο η δεν έχει μπει σε ένα λεωφορείο τους τελευταίους 2 μήνες. Όσο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αν υπάρχει καλή θέληση από όλες τις πλευρές, τότε θα βρεθεί εύκολα η λύση. Ο αθλητισμός είναι υγεία και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μπορεί να αθλείται με τον τρόπο που θέλει εκείνος. Καλή χρονιά σε όλους και υγεία σε όλον τον κόσμο".


Σχετικά άρθρα

Διάνα Ηλιούπολης: Εναρμόνιση με τις αποφάσεις της ΕΠΣΑ και... αναδιάρθρωση

Πουρσανίδης: Η σκληρή δουλειά φαίνεται μεσ' το γήπεδο [VID]

ΕΠΣΑ: Λειτουργία των γραφείων της Ένωσης λόγω των Αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35