social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος εποχής για τον Τάσο Στασινό-Σταματάει το ποδόσφαιρο

Τέλος εποχής για τον Τάσο Στασινό-Σταματάει το ποδόσφαιρο

Αποτέλεσε μια προσωπικότητα χωρίς αμφιβολία για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο αφού σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, ο Τάσος Στασινός, με την παιδεία του και τον επαγγελματισμό του έκανε όλα τα πρόσωπα που συνεργάστηκε μαζί τους να αισθάνονται περήφανοι, χωρίς να δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. 

Παρ' όλα αυτά, ο ικανότατος ακραίος αμυντικός που ήταν πάντα στις κορυφαίες λίστες των ομάδων εκείνων που πρωταγωνιστούσαν δεν θα συνεχίσει να περιορίζει τους αντίπαλους επιθετικούς.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύ ώριμη σκέψη πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος με δήλωση του μάλιστα ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας λόγο για... ευλογία.

Το σχόλιο του

"Μετά από τόσα χρόνια σταματάω το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι γεμάτος, ευλογημένος και τυχερός για όλα αυτά που έζησα.Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που πάντα ήταν δίπλα μου. Παράλληλα, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους γυμναστές και τους φροντιστες. Τις ομάδες που αγωνίστηκα Ακαδημία Κατσικογιαννη, Θύελλα Κορυδαλλου, Αετό Κορυδαλλού, Βύζαντα Μεγάρων, Ελπιδοφόρος-Κηφισιά,Εθνικό Πειραιώς, Θύελλα Καμαρίου, Άρη Πετρούπολη και Γλυκά Νερά και κάποια πρόσωπα που με βοήθησαν όπως ο Τάκης Αγγελάκης, Δημήτρης Τραγκουμανιδης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κύριο Βαγγέλη Φουστερη και Κώστα Ρούσσο (Νταντης) που στη πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν σε ότι χρειάστηκα".

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35