social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γλέντι πρωταθλητισμού στον ΠΑΟ Ρουφ

Γλέντι πρωταθλητισμού στον ΠΑΟ Ρουφ

Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε στον ΠΑΟ Ρουφ τη φετινή σεζόν και φυσικά αυτό έχει σκορπίσει χαμόγελα ενθουσιασμού στις τάξεις του συλλόγου.

Η προσπάθεια του προέδρου, Θοδωρή Κουνάδη και των συνεργατών του δικαιώθηκε, με την ομάδα να φεύγει από τα τοπικά πρωταθλήματα επιστρέφοντας στις εθνικές κατηγορίες μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.

Πλέον, η καθημερινότητα για τους ανθρώπους που περιβάλλουν τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟ Ρουφ είναι πιο χαλαρή ελέω και του κορωνοϊου, ωστόσο σε κάθε ευκαιρία οι παίκτες δείχνουν ότι είναι "δεμένοι" σα μια γροθιά με τη διοίκηση.

Τελευταία απόδειξη το χθεσινοβράδυνο σουαρέ που έλαβε χώρα στο γήπεδο της "Αούστρια".

Από νωρίς το απόγευμα παίκτες και μέλη της διοίκησης έδωσαν το παρών και το γλέντι είχε στηθεί ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.ari.jpg

Μάλιστα, το παρών για λίγα λεπτά έδωσε και ο κ. Κουνάδης όπου έκανε της δικές του... συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του ώστε να είναι φρόνιμοι. 

Ασφαλώς η ψυχή της ομάδας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κρητικός δεν θα μπορούσε να λείψει, κρατώντας όπως βλέπεται στη φώτο τα "τυχερά" παπούτσια του Γρηγόρη Ρούπι στο χέρι.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν το τυχερό για τον Ρούπι αφού ξεκλείδωνε τις αντίπαλες άμυνες. 

Η λέξη οικογένεια είναι έννοια που αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟ Ρουφ ανεξάρτητα στόχου και κατηγορίας κάτι που επιβεβαιώνει ότι και την ερχόμενη σεζόν οι κόκκινοι θα είναι δεμένοι. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35