social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακίτσος στο «ΦΩΣ»: «Να μην επηρεαστούμε»

Παπακίτσος στο «ΦΩΣ»: «Να μην επηρεαστούμε»

Αποφασισμένη να επιστρέψει στις ανώτερες κατηγορίες είναι η ΑΕ Νικαια, η οποία επέστρεψε στα πρωταθλήματα του Πειραιά, αγωνίζεται στη Γ' κατηγορία και κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Οι «κανονιέρηδες» στους πρώτους πέντε αγώνες -που πρόλαβαν να παίξουν» μετρούν το απόλυτο και είναι στην κορυφή με 15 βαθμούς. Αν μη τι άλλο πρόκειται για το φαβορί του τίτλου, ωστόσο στις τάξεις του συλλόγου άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της σεζόν,
Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕ Νίκαια είναι ο Δημήτρης Παπακίτσος. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην ομάδα όπου κατέγραψε πολλές επιτυχίες με στόχο να τη βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους της. Μιλώντας στο «ΦΩΣ», ο 27χρονος τόνισε πως του λείπει το ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της ΑΕΝ και στάθηκε στο γεγονός ότι επικρατεί άριστο κλίμα στα αποδυτήρια. Αρχικά είπε: «Σίγουρα προέχει η υγεία όλων μας και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την υγεία. Από εκεί και πέρα, είναι λυπηρό να μην αγώνιζόμαστε. Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο, οι προπονήσεις και όλοι περιμένουμε τις αποφάσεις για να γυρίσουμε σε αυτό που αγαπάμε».
Συνέχισε λέγοντας: «Εμείς από την αρχή της προετοιμασίας θέλαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να το συνδυάσουμε με τα αποτελέσματα . Τα έχουμε καταφέρει περίφημα, αλλά η διακοπή μάς έκοψε τον ρυθμό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε όταν με το καλό επιστρέψουμε και να μην επηρεαστούμε από αυτό το μεγάλο διάστημα αποχής. Στη Νίκαια δεν αξίζει να αγωνίζεται σε αυτές τις κατηγορίες. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Ταπεινά και με πολλή δουλειά πιστεύω θα πετύχουμε τους στόχους μας . "Κλειδί" της μέχρι τώρα πορείας μας είναι το κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι είμαστε δεμένοι και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι το καλύτερο σε μια ομαδα. Να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους. Με υγεία, χαρές και σύντομα να επιστρέψουμε στα γήπεδα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35