social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαγκαδινός: Οι πρωταθλητές αναδεικνύονται το Μάιο, όχι τον Δεκέμβριο

Λαγκαδινός: Οι πρωταθλητές αναδεικνύονται το Μάιο, όχι τον Δεκέμβριο

Για τον ΠΑΟ Ρουφ ο Γιάννης Λαγκαδινός αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι για τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Τα προηγούμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, και πλέον από το πόστο του γενικού αρχηγού ο "Λάγκα" αποδεικνύει ότι γνωρίζει αρκετά καλά πως να διαχειρίζεται καταστάσεις... πρωταθλητισμού έχοντας πρωταγωνιστήσει τα προηγούμενα χρόνια στους συλλόγους που αγωνίστηκε.

Στην πρώτη του χρονιά ως παράγοντας στέκεται δίπλα σε φημισμένους παράγοντες όπως ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Κουνάδης, με τον Λαγκαδινό να βλέπει όσα προγραμμάτισαν μαζί το καλοκαιρι να βγαίνουν στο γήπεδο.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟ Ρουφ, παρά την επιτυχημένη πορεία, αφήνει στην άκρη τους τίτλους που έχουμε δώσει στην "Αούστρια" ως το ακλόνητο φαβορί του 2ου ομίλου για την άνοδο διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

Αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας όπου ρωτήθηκε για την πορεία του συλλόγου λέγοντας:

"Η πορεία μας είναι θετική αφού βρισκόμαστε εντός στόχου.

Ο προγραμματισμός έχει γίνει γι αυτόν ακριβώς το λόγο το καλοκαίρι δηλαδή για να πρωταγωνιστούμε. Επενδύσαμε σε παίκτες αξιόλογους και είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στην κορυφή. Ο ΠΑΟ Ρουφ είναι μια μεγάλη οικογένεια, αφού έχουμε δυο ανθρώπους τον πρόεδρο μας, κ. Κουνάδη και τον αντιπρόεδρο κ. Κρητικό που είναι εξαιρετικοί και πάντα κοντά στο σύλλογο. Εγώ είμαι πέντε χρόνια στο σύλλογο και πρώτη φορά βλέπω αυτή τη λειτουργία. Να αμοίβονται 20 ποδοσφαιριστές και να μην τους λείπει τίποτα. Όμως αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι κανείς δεν αναδεικνύεται πρωταθλητής από τον Δεκέμβριο. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνε τα αυτονόητα.

Θεωρώ ότι υπάρχουν στον όμιλο μας τέσσερις ομάδες όπως η Διάνα, οι Τράχωνες, η Ηλιούπολη και τα Σούρμενα που μαζί με τη δική μας ομάδα θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ο τραυματισμός του Ρέτζο έπαιξε σημαντικό ρόλο για την πορεία της Ηλιούπολης και πιστεύω ότι θα είχε μεγαλύτερη συγκομιδή χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο σύλλογο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο β' γύρο που περιμένει την ομάδα του λέγοντας

"Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα αφού το πρωτάθλημα έχει ένα ολόκληρο β' γύρο. Το Αιγάλεω ήταν πίσω αρκετούς βαθμούς μερικά χρόνια πριν και έκοψε πρώτο το νήμα σε σχέση με την Ερυθαία. Οι επτά πόντοι δεν είναι μεγάλη διαφορά και γι αυτό το λόγο θα κοιτάξουμε να κάνουμε τρεις με τέσσερις κινήσεις και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35