social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Aπίστευτη ανατροπή Παπάγου, 3-2 (από 0-2) τον Άτταλο!

Aπίστευτη ανατροπή Παπάγου, 3-2 (από 0-2) τον Άτταλο!

Την πρόκριση σε ένα παιχνίδι που στην πρώτη του ώρα έμοιαζε να είναι χαμένο από... χέρι, κατάφερε να πανηγυρίσει ο Παπάγος, ολοκληρώνοντας απίθανη ανατροπή στο γήπεδο Κ. Αχαρνών!

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Άτταλο, το συγρότημα του Γιάννη Ντόκου κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει με 3-2, αγωνιζόμενο μάλιστα με συνολικά δώδεκα παίκτες! Στο 20ο λεπτό ο Καραγιάννης άνοιξε το σκορ με σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι. Το 2-0 για την ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας ήρθε στο 57ο λεπτό, ύστερα από πλασέ του Ταμπάκη, όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο τα πάντα άλλαξαν! Στο 70ο λεπτό ο Κοτσώνης μείωσε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γιαννόπουλου, στο 78ο λεπτό ο Μπράτσος με πλασέ σε τετ α τετ έφερε το ματς στα ίσια και στο 86ο λεπτό, πάλι ο Κοτσώνης έγραψε το 2-3 με «φωτοβολίδα» αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή!

Διαιτητές: Π. Τσολακίδης, Καραγεώργος-Κασίδης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Λιανός, Γιαννακάκος, Χιώτης (46' Μποζινάκης), Καλατζής, Αγοραστός (70' Κωτσαλάς), Στεφανής, Δήμος (46' Παληγεώργος), Δούμτσης, Καλογερόπουλος (55' Ταμπάκης), Σταθακόπουλος, Καραγιάννης (65' Κοβάνης)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Κουρελής, Γκιόλιας, Μαλάκης, Κ. Γύπαρης, Α. Κούκος, Γιαννόπουλος, Κασβίκης, Ι. Ταλιούρας, Κολλιάκος (30' λ. τρ. Κοτσώνης), Μπράτσος, Καραθανάσης.

 


Σχετικά άρθρα

Άρης Πετρούπολης-Τράχωνες 0-0, 3-4 πεν. [highlights]

Κοσμάς: Μέσω της δουλειάς να πετύχουμε τους στόχους μας

ΕΠΣΑ: Αλλαγές στους αγώνες Κυπέλλου που θα γίνουν στο γήπεδο του Ρουφ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35