social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουσάνας: «Υποχωρήσεις απ' όλους μας για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα»

Κουσάνας: «Υποχωρήσεις απ' όλους μας για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα»

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει συνεισφέρει σημαντικά τις ομάδες που έχει συνεργαστεί, έχοντας την εμπειρία της Α' ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον προπονητή, Γιάννη Κουσάνα που τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στον 3ο όμιλο στον πάγκο της Δόξας Βύρωνος.

Ο έμπειρος κόουτς έχοντας δημιουργήσει μια σκληροτράχηλη ομάδα βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται στο πλάνο αφού πρωταγωνιστούν στον όμιλο που συμμετέχουν, ωστόσο, ο κορωνοϊός δεν επέτρεψε στην "κυανή θεά" να συνεχίσει τη σπουδαία πορεία της. Ούσα στην 2η θέση με 17 βαθμούς μετά από 7 ματς, η Δόξα Βύρωνος βρίσκεται στο -2 από τους πρωτοπόρους Τράχωνες και αυτό δείχνει ότι η πορεια της -για νεοφώτιστη ομάδα- είναι άξια θαυμασμού.

Μεγάλο ρόλο στο φετινό δημιούργημα έχει παίξει ο Γιάννης Κουσάνας που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις βλέποντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να μαραζώνει.

Το soccerlive επικοινώνησε με τον πρώην κόουτς του Χολαργού που τάχθηκε υπέρ της έναρξης των πρωταθλημάτων λέγοντας:

"Εφόσον υπάρχει βούληση από τους παράγοντες και τις αρμόδιες αρχές μπορεί να γίνει το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να γίνουν βέβαια υποχωρήσεις απ' όλους μας. Και από τους ποδοσφαιριστές και από εμάς τους προπονητές εάν θέλουμε πραγματικά να ξεκινήσει και πάλι η σεζόν. Θα είναι δύσκολη η αρχή αλλά απ' όσο θυμάμαι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάντα είχε δυσκολίες κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι. Αν θέλουμε και δείξουμε την βούληση που πρέπει μπορούμε να επιστρέψουμε. Το θέμα είναι να μην ψάχνουμε αφορμές. Το θέμα των covid-test είναι δύσκολο και θα πρέπει να μεριμνήσει η Πολιτεία αλλά το θέμα είναι να βλέπουμε τα ουσιαστικά προβλήματα και όχι να ψάχνουμε προφάσεις. Νομίζω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα. Άλλωστε αρκετός κόσμος θα εμβολιαστεί και νομίζω ότι μπορέσουμε να μπούμε σε ένα κανονικό πρόγραμμα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35