social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θεοφάνης: «Δυο χρόνια -τουλάχιστον- για να επανέλθει ο αθλητισμός στα επίπεδα που βρίσκονταν»

Θεοφάνης: «Δυο χρόνια -τουλάχιστον- για να επανέλθει ο αθλητισμός στα επίπεδα που βρίσκονταν»

Σε μια απόλυτα εύστοχη δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Λυκόβρυσης, Κώστας Θεοφάνης, υπογραμμίζοντας ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που ασφαλώς μόνο αρνητικές συνέπειες έχουν για τον αθλητισμό.

Ο γνωστός παράγοντας υπογράμμισε ότι θα πρέπει να βάλουν πλάτη όλοι εκείνοι που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό αφού θα χρειαστεί τουλάχιστον δυο χρόνια για να επιστρέψουμε στις καταστάσεις που βιώνουμε προ-κορωνοϊού.

Αναλυτικά

Ζούμε στην χειρότερη χρονιά του 21ου αιώνα εν μέσω αυτής της πανδημίας που έχει επηρεάσει τις ζωές όλων .
Μέσα σε αυτό το υγειονομικό πρόβλημα που μας αφορά ατομικά και συλλογικά μη έχοντας οι περισσότεροι επαγγελματικές δραστηριότητες και ζώντας οι περισσότεροι από τις αναστολές και τα επιδόματα εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού έχουμε να διαχειριστούμε και τις ψυχές των αθλητών μας μικρών και μεγάλων . Πολύ μεγάλη εξίσωση διότι με όλο αυτό ένα είναι σίγουρο ότι θα χαθεί μια αθλητική γενιά .
Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν μετά από την επιστροφή του 1ου lock down του περασμένου Μαρτίου για την έναρξη προετοιμασίας ο χρόνος που χρειάζονταν για να βρούμε τα πατήματά μας δεν έφτασε όταν μετά από 3 μήνες προετοιμασίας και παιχνιδιών κλείνοντας ξανά αρχές Νοεμβρίου δεν είχαμε φτάσει στο επίπεδο που ήμασταν πέρυσι τον Μάρτιο .
Εφιαλτικό σενάριο το πώς θα είμαστε και πόσο χρόνο θα χρειαστούμε για να επανέλθουμε όταν με το καλό κληθούμε τον Αύγουστο για την προετοιμασία την νέας σεζόν .
Με αυτά που ανέφερα δίνω και το στίγμα το πότε θα επανέλθουμε το οποίο το έλεγα από πριν τις γιορτές όταν πολλοί κατέθεταν ημερομηνίες επανέναρξης .
Δυστυχώς το καλύτερο σενάριο είναι μετά το Πάσχα να μας επιτρέψουν να μπούμε στο γήπεδο για μόνο προπονήσεις .
Η νέα χρονιά όταν κληθούμε να ξεκινήσει ένα θα είναι σίγουρο θα είναι πολύ δύσκολα για όλους γιατί δυστυχώς ο ερασιτεχνικός αθλητισμός επαφίεται στους παράγοντες και σε τι οικονομικό περιβάλλον θα ζούμε ώστε και αυτοί να μπορούν να προσφέρουν .
Για να έχει συνέχεια ο αθλητισμός πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη ( προπονητές , ποδοσφαιριστές κλπ ) και με υπομονή τουλάχιστον 2 ετών να μπορέσουμε να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν .
Όλα αυτά μπορεί να απογοητεύσει κάποιους αλλά δυστυχώς πρέπει να λέμε την αλήθεια .
Εμείς στον ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ από την πρώτη στιγμή σεβόμαστε πρωτίστως τους αθλητές μας και δευτερευόντως τις οικογένειες τους και γι'αυτό δεν συμμετέχουμε σε παράνομες προπονήσεις και παιχνίδια όπως έχω ακούσει ότι κάποιες λίγες ομάδες τις πραγματοποιούν , φαντάζεστε όταν γίνει το κακό τι έχει να γίνει και που θα καταχωρηθούν οι ευθύνες .
Με αίσθημα ευθύνης παρακαλώ όλους τους αθλητές μαζί με τις οικογένειές τους να τηρήσουμε την ατομική ευθύνη έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να βγούμε ανώδυνα από αυτή την πανδημία και γρήγορα να κερδίσουμε τις ζωές μας ώστε ο καθένας ξεχωριστά να κάνει αυτό που αγαπά !!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35