social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ονειρεμένο ξεκίνημα το νέο έτος για την Λυκόβρυση, 4-2 τους Τράχωνες

Ονειρεμένο ξεκίνημα το νέο έτος για την Λυκόβρυση, 4-2 τους Τράχωνες

Μια απίστευτη Λυκόβρυση εμφανίστηκε το 2020 σεληνιασμένη και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στο εξ αναβολής ματς για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου κόντρα στους Τράχωνες.

Το συγκρότημα του Κώστα Ιωάννου επικράτησε με 4-2 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Διάνα στις 22-12. Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να προηγηθούν με 4-0 πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο τους παιχνίδι, με τους Τράχωνες να μειώνουν στα τελευταία λεπτά πετυχαίνοντας δυο τέρματα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κώστα Ιωάννου έφτασε τους 16 βαθμούς και την 9η θέση.

Από την άλλη, οι Τράχωνες δεν έκαναν καλό ποδαρικό με αποτέλεσμα να παραμείνουν στους 27 βαθμούς και την 4η θέση.

Στο 37' ο Παπαχρήστος έκανε το 1-0, με τον Σταματέλλο στο 42' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 50' ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0, με τον Παπαχρήστο στο 68' να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του αφού ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 77' ο Δημογιάννης με πέναλτι μείωσε σε 4-1, με τον Βουρλούμη στο 81' να πετυχαίνει το τελικό 4-2.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου) Κέμπας, Μιγκάκης, Γιαννίκος, Βυθούλκας, Αναγνωστόπουλος, Καββαλάρης, Μιλάνι (79' Γιουλάτος), Τασιούδης, Παπαχρήστος, Σταματέλλος (88' Γούλας Ι.), Μάρκου (88' Γεωργόπουλος).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης) Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (46' Προμπονάς), Δάρας (55' Κολοβός), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης (69' Λεόπουλος), Παπατζήμας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης.


Σχετικά άρθρα

Στο -5 από την κορυφή ο Ήφαιστος που... πέρασε από την Ερυθραία

Ανησυχία για Πανάκη στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Βλασσόπουλος: Είναι τιμή μας που ο κόσμος του Χολαργού μάς στηρίζει σε όλα τα γήπεδα (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35