social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλαιό Φάληρο: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η κοπή της Πρωχρονιάτικης πίτας [pics]

Παλαιό Φάληρο: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η κοπή της Πρωχρονιάτικης πίτας [pics]

Πριν από μερικές ημέρες στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομώνυμης ομάδας που αφορούσε φυσικά το ανδρικό τμήμα αλλά και εκείνο των ακαδημιών.

Οι "κυανέρυθροι" φρόντισαν να επιβεβαιώσουν ότι αποτελούν ένα από τα καλύτερα σωματεία στην Αττική αφού η οργάνωση, οι καλεσμένοι και ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, ήταν το τρίπτυχο που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας.

Παρουσία του Δημάρχου της περιοχής, κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου που υπευνθυμίζουμε ότι υπήρξε και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας αλλά και του πρώην δημάρχου, κ. Γεώργιου Χρυσοβερίδη, η γιορτή άγγιξε το... άριστα χωρίς υπερβολή.

Φυσικά, μεγάλη τιμή για το σύλλογο αποτέλεσε η παρουσία του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, κο. Διονύση Χατζηδάκη που ήταν και πρώην δήμαρχος της περιοχής, όμως και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, οι οποίοι πήραν το λόγο και συνεχάρησαν τους ανθρώπους της ομάδας για τα βήματα προόδου που έχει κάνει το Παλαιό Φάληρο.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα βίντεο όπου έγινε μια αναδρομή της ιστορίας του συλλόγου από την ημέρα ίδρυσης της μέχρι σήμερα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Το λόγο πήρε ο υπεύθυνος Ακαδημιών, κ. Γιάννης Μίχαλος που έκανε μια μικρή αποτίμηση της φετινής πορείας των ακαδημιών σε οργανωτικό επίπεδο, όπως και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Παναγιώτης Σταυριανάκος, που άφησε αισιόδοξο μήνυμα ενόψει των επόμενων χρόνων.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι βραβεύσεις από πλευράς συλλόγου σε διάφορα πρόσωπα που έχουν τιμήσει κατά το παρελθόν το σωματείο.

Μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος και πρώην παίκτης της ομάδας, Φωστηρόπουλος Γιάννης, και πρώην ποδοσφαιριστής του Παλαιού Φαλήρου και νυν του Ολυμπιακού, Γιάννης Κονσολάκης (μεταγράφηκε πέρυσι).

Τιμήθηκε παράλληλα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μάρκος Μαντωνανάκης για την προσφορά του στην ομάδα, όπως και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας για τη στήριξη του προς το σύλλογο.

Παρακάτω ακολουθούν τα πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσίας τους το σύλλογο.

Αντιδήμαρχος Παλαιό Φαλήρο, Γιώργος Ασημακόπουλος

Αντιδήμαρχος Β' Παλαιό Φάληρο, Πανταζής Αλέξανδρος

Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου, Χρυσοβερίδης Νικολάος

Δημοτικοί σύμβουλοι: Βασιλείου Γιώργος, Μητρέλλος Δημήτρης, Μιχαλακοπούλου Μαρία, Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος.

Πρώην πρόεδροι της ομάδας Παλαιού Φαλήρου: Χαλαμανδάρης Νικόλαος, Τσιριλάκης Νικόλαος.

Πρόεδρος Παλαιμάχων: Ξένος Τριαντάφυλλος

Σύμβουλος ΕΠΣΑ: Λιβιτσάνος Γεράσιμος.

Εκπρόσωποι από τα Ταταύλα.

Παρούσα η ποδοσφαιρική ομάδα.

Παράλληλα, η ομάδα ευχαρίστησε και τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια.

ΣΗΜΑ ΑΕ. EVEREST Αμφιθέας, Cactus Bar Restaurant, στεγνοκαθαριστήρια Τριαντάφυλλος και πίτες Βόσπορος.


Σχετικά άρθρα

«Καθάρισε» σε τρια λεπτά ο Απόλλων Χαλανδρίου, 2-0 τον Ιάσονα

Παπαδάκης: Περίμενα αυτή την πορεία διότι πίστευα στους παίκτες μου

Γαζής: Η συνέχεια ολοένα και καλύτερη για τον Άγιαξ Ταύρου (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35