social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπύρος Δημογιάννης: Με καλύπτουν σε όλους τους τομείς οι Τράχωνες

Σπύρος Δημογιάννης: Με καλύπτουν σε όλους τους τομείς οι Τράχωνες

 Για την ποιότητα του Σπύρου Δημογιάννη ότι και να πούμε είναι λίγο.

Όλες σχεδόν οι ομάδες θα ήθελαν να έχουν έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου στο δυναμικό τους αφού κάθε σεζόν θα πετύχει αρκετά τέρματα, θα ταλαιπωρήσει αντίπαλους αμυντικούς και θα μοιράσει αρκετές ασίστ.
Το «Αθλητικό Πνεύμα» είχε την ευκαιρία να αποσπάσει μερικές σκέψεις από τον άσο των Τραχώνων όπου πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν.
Αναλυτικά
-Πως κρίνεις τη σεζόν για τους Τράχωνες;
«Η φετινή σεζόν πήγε πολυ καλά πιστεύω είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο το πρωτάθλημα και θα μπορούσαμε να ήμασταν ακομα πιο ψηλά»
-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«Οι φιλοδοξίες μου ειναι να μπορω να παίξω καλο ποδόσφαιρο να βοηθάω την ομάδα μου με την απόδοση μου και ατομικά να γίνομαι όλο κ καλύτερος»
-Πως θα επηρεαστεί το ποδόσφαιρο από τον κορωνοϊο;
«Σίγουρα θα επηρεαστεί το άθλημα όπως όλοι οι κοινωνία κάπως και μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει"
-Η νέα σεζόν θα σε βρει στο σύλλογο;
«Δεν εχω σκεφτεί τιποτα ακομα για τη νέα σεζόν. Ειμαι ευχαριστημένος με τους Τράχωνες σε ολους τους τομεις απολαμβάνω το παιχνίδι μου εκει»
-Πιστεύεις ότι μπορούσατε να διεκδικήσετε;
«Σίγουρα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε αν σε καποια παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς ήμασταν ποιο συγκεντρωμένοι κ είχαμε λιγο παραπάνω τύχη»
-Τι σου έκανε εντύπωση φέτος;
Αυτό που μου έκανε εντύπωση φέτος ήταν το σκοράρισμα του συμπαίχτη μου κ φίλου τ Σταύρου Βουρλουμη. Πολλες ευχές για το Πάσχα να έχουμε όλοι υγεία κ να βγούμε όλοι ποιο δυνατοί κ υπεύθυνοι απο όλο αυτο που ζούμε σαν κοινωνία ! Να ειναι γερό με υγεία το παιδάκι του Νίκου Γκεμίση


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35