social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ολυμπιακός Λιοσίων: Τα κλειδιά στον Ζουμπατόπουλο

Ολυμπιακός Λιοσίων: Τα κλειδιά στον Ζουμπατόπουλο

Ο Νίκος Ζουμπατόπουλος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σάκη Σάσσαλου στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Ο έμπειρος προπονητής που έχει συνδέσει το όνομα του με τους ερυθρόλευκους τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο, Ανδρέα Γεωργόπουλο και καλείται να διατηρήσει την ιστορική ομάδα σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Ο Ζουμπατόπουλος έχει τη γνώση της κατηγορίας αφού τόσο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν τεχνικός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολλά σωματεία.

Σαν ποδοσφαιριστής έχει περάσει από Απόλλωνα Σμύρνης (επαγγελματικά), Ηλιούπολη, Χαραυγιακό ενώ για 8 χρόνια αγωνίστηκε στην Κρήτη για λογαριασμό της Αναγέννησης Ιεράπετρας έχοντας μεγάλη πείρα και σαν προπονητής.

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο κ. Ζουμπατόπουλος έχει εργαστεί στις Σχολές Arsenal, στον Απόλλωνα Σμύρνης σαν τεχνικός διευθυντής ακαδημιών περισσότερο από 14 χρόνια, στον Κένταυρο Βριλησσίων πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα στην Β' ΕΠΣΑ, στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, στον Απόλλωνα 2006 (θυγατρική του Απόλλωνα Σμύρνης) και στην Άμιλλα Περιστερίου.

Κατάκτηση πρωταθλήματος πανηγύρισε και με τον Απόλλωνα 2006, ενώ έχει δουλέψει και στην Ελευθερούπολη, καθώς και στα Κ16 και Κ18 του Απόλλωνα.

Το δελτίο τύπου

Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ της ομάδας μας αποφασίστηκε να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας ο κόουτς Νίκος Ζουμπατοπουλος
Κόουτς καλή επιτυχία στο έργο σου και ευχόμαστε να ζήσουμε όμορφες στιγμές!!

skordo.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35