social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (4/10)

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (4/10)

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο και οι αγώνες της Κυριακής (4/10) της Α' ΕΠΣΑ, για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου, με τη νίκη του ΑΟΝΦ Άτταλου με τον Δημήτρη Κοσμά στον πάγκο, να είναι αυτή που ξεχωρίζει.

 

Ο Άτταλος έφτασε στη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε ισάριθμα παιχνίδια στον πρώτο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Η βδομάδα κύλησε περίεργα για την ομάδα, καθώς ανακοινώθηκε πρώτα πως ο Βαγγέλης Γαλάνης υπέβαλε την παραίτηση του, ενώ στη τεχνική ηγεσία τον διαδέχθηκε ο Δημήτρης Κοσμάς από τον Άγιαξ Ταύρου.

Στο σημερινό ματς με τον αξιόμαχο ΑΟ Χαϊδαρίου, ο Άτταλος επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας ανεβαίνοντας τόσο ψυχολογικά, όσο και στην κατάταξη, καθώς έφτασε στην 8η θέση με 4 βαθμούς εκμεταλλευόμενος τις ήττες του Ηρακλείου και του Αγίου Δημητρίου. Από την άλλη πλευρά, το Χαϊδάρι επέστρεψε στις ήττες, μετρώντας δύο πλέον σε τρία ματς, πέφτοντας έτσι στην 11η θέση με έναν βαθμό λιγότερο.

 

Προχωρώντας, στο ματς που σημαδεύτηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Παπουτσή, Νέα Ιωνία και Θύελλα Αγίου Δημητρίου έμειναν σοκαρισμένες στην ισοπαλία με 1-1.

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου πήρε τον πρώτο της βαθμό για φέτος, δίνοντας συνέχεια σε μια κακή πορεία, που πολύ πιθανόν να την δυσκολέψει ακόμη περισσότερο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Από την άλλη, το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών για φέτος, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες και αν κρίνει κανείς από τη δουλειά του πολύπειρου κόουτς, σκοπεύει να συνεχίσει δυναμικά και στη πορεία.

Έτσι, η Νέα Ιωνία βρίσκεται στη 12η θέση με μόλις έναν βαθμό, ενώ η Θύελλα είναι σε ισοβαθμία στη 2η θέση με Δάφνη και Πανερυθραϊκό στους 7 βαθμούς. Όλα αυτά όμως περνούν σε δεύτερη μοίρα, με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται με τον 19χρονο τερματοφύλακα.

 

Στο τρίτο ματς της ημέρας, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων φάνηκε πως ξεπέρασε άμεσα την εντός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό και δείχνοντας χαρακτήρα, επικράτησε με 3-2 του Αστέρα στου Ζωγράφου.

Οι νεοφώτιστοι του Θανάση Βάλσαμου βροντοφωνάζουν πως... «ήρθαν για να μείνουν» αν κρίνει κανείς από τις εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει, αλλά και τους 6 βαθμούς σε 3 ματς που έχουν αποκομίσει. Ωστόσο, ο επίσης νεοφώτιστος Αστέρας Ζωγράφου, δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σεζόν, καθώς πέρα από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Πανερυθραϊκό, έχει ηττηθεί δύο φορές σε ισάριθμα ματς.

Έτσι, το συγκρότημα του Μπάμπη Κατσάνου έμεινε στον «άσσο» με την Νέα Ιωνία στην 12η θέση, ενώ το σωματείο των Αγίων Αναργύρων σκαρφάλωσε στην 5η θέση με 6 βαθμούς.

 

Κλείνοντας, η νίκη του Ολυμπιακού Λιοσίων με 2-1 επί της Λυκόβρυσης, ήταν και αυτή που έριξε την αυλαία στην 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Η ομάδα του Νίκου Ζουμπατόπουλου πήρε τη πρώτη της νίκη για φέτος, φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς, αλλά και την 6η θέση της βαθμολογίας. 

Απεναντίας, το συγκρότημα του Κώστα Ιωάννου έδωσε συνέχεια στις πολύ κακές τις εμφανίσεις, και γνωρίζοντας την ήττα στο Ίλιον, έφτασε τις τρεις και παρέμεινε χωρίς βαθμούς στη τελευταία θέση του 1ου ομίλου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35