social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτρομάνος:  «Να φέρουμε την ΑΕ Χαλανδρίου εκεί που πρέπει»

Κουτρομάνος: «Να φέρουμε την ΑΕ Χαλανδρίου εκεί που πρέπει»

Το Χαλάνδρι επέστρεψε φέτος στην μεγάλη κατηγορία της Α' ΕΠΣΑ με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βασίζεται αμιγώς σε ποδοσφαιριστές από το φυτώριο του.

Αρωγός και σύμφωνος στην προσπάθεια αυτή και στο πλάνο δεν θα μπορούσα να μην είναι ο προπονητής της ομάδας Νώντας Κουτρομάνος, ο οποίος βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Μέχρι στιγμής η βαθμολογική συγκομιδή των "πρασίνων" έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα με τον έμπειρο προπονητή να μιλάει στο soccerlive για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων λέγοντας: "Πρώτα απ' όλα εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο το κόσμο. Αναμένουμε όλοι την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Θα είναι δύσκολη η επιστροφή μετά την δεύτερη μεγάλη αποχή. Από εκεί και πέρα όλοι περιμένουμε στο ακουστικό ώστε να μας δώσουν το οκ οι ειδικοί για να ξεκινήσουμε. Εγώ σαν προπονητής και οι συνεργάτες μου έχουμε δώσει τα προγράμματα στους ποδοσφαιριστές για να τους διατηρήσουμε σε όσο το δυνατόν σε καλύτερη φόρμα".

Για την πορεία της ομάδας, ο κ. Κουτρομάνος δήλωσε

"Σίγουρα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας διότι παρ' όλο που ξεκινήσαμε καλά τις πρώτες αγωνιστικές, κάποιες απουσίες βασικών παικτών και η ατυχία έπαιξαν το ρόλο τους. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς από κάποια ματς, ομως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να φέρουμε εκεί που πρέπει την ΑΕ Χαλανδρίου".

Σε ερώτηση εάν είναι αισιόδοξος για τυχόν επανέναρξη, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε:

"Νομίζει ότι από τη στιγμή που πρέπει να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο ό,τι και να πούμε εμείς ειναι άνευ σημασίας. Εάν δεν δώσουν το οκ οι υπεύθυνοι, είναι άδικος κόπος να μιλάμε με εικασίες. Η ουσία είναι να υπάρχουν οι σωστές βάσεις, να τηρηθεί το πρωτόκολλο και να μην μπούμε στη διαδικασία να παίζουμε με το κομμάτι της υγείας". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35