social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζεται η προσπάθεια στη Νέα Ιωνία

Συνεχίζεται η προσπάθεια στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία δεν τα παρατούν με τίποτα αναμένοντας τις αποφάσεις της Πολιτείας (όποιες και να είναι αυτές) σχετικά με το ποδόσφαιρο και την επόμενη ημέρα του αθλήματος.

Άλλωστε, με δηλώσεις τους παράγοντες και τεχνικό επιτελείο δείχνουν ότι θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένη η ομάδα να είναι έτοιμη όποτε το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι καθημερινά, οι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται σε γκρουπ στο δημοτικό στάδιο της περιοχής προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Η διοίκηση από την πλευρά μας στέκεται δίπλα στο πλευρό των ποδοσφαιριστών καθώς σε οτιδήποτε ζητηθεί δηλώνει παρούσα, δίνοντας όλο της το είναι ώστε η Νέα Ιωνία να λειτουργεί επαγγελματικά.

Όσον αφορά την εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα, παρά τους υψηλούς στόχους, οι "κυανοκίτρινοι" δεν έχουν ανταποκριθεί ( σε 7 ματς 3 βαθμούς) ωστόσο δηλώνουν έτοιμοι ώστε να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Από την προσπάθεια που γίνεται το μόνο σίγουρο είναι ότι όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Νέα Ιωνία θα είναι διαφορετική και έτοιμη για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Συχνή επικοινωνία Ελμαλόγλου-Παρασκευαϊδη

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής, Γιώργος Παρασκευαϊδης, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον κ. Μάκη Ελμαλόγου συζητώντας σημαντικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου. 

Οι δυο πλευρές δείχνουν τη διάθεση να κάνουν τις κινήσεις που απαιτούνται ώστε η Νέα Ιωνία να εμφανιστεί βελτιωμένη. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35