social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπύρος Βενάρδος: Έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη

Σπύρος Βενάρδος: Έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη

Την προηγούμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα στο ματς με τον Φωστήρα Ηλιούπολης άνοιξε τον χορό των γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε ευρεία νίκη με σκορ 3-0.

Ο λόγος για τον ικανότατο άσο του ΠΑΟ Ρουφ, Σπύρο Βενάρδο ο οποίος φέτος μετακινήθηκε από την ΑΕ Χαλανδρίου στην "Αούστρια" με τον ίδιο να δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει... τα βάρη του πρωταθλητισμού.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε: "Στο ματς που περασε κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και αμέσως από την Δευτέρα έχουμε επικεντρωθεί στο ματς που έρχεται το οποίο είναι δύσκολο αλλά κάθε εβδομάδα παίζουμε για ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι μόνο η νίκη. Η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της όμως προπονηση με την προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να εκπληρώσουμε τον ένα και μοναδικό στόχο τον οποίο έχουμε θέσει από την πρώτη κιόλας μέρα".

Ερωτηθείς εάν η διαφορά  τον τεσσάρων βαθμών από την Ηλιούπολη δίνει μια ασφάλεια στην ομάδα του, ο ικανότατος άσος είπε: H διαφορά η οποία έχουμε είναι πολύ μικρή και δεν λέει ακόμα τίποτα,πρώτα κοιταμε το τι θα κάνουμε εμείς. Aπό κει και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Tο πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο να διανυσει και πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35