social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζουμπουνέλης: «Τραγικά τα όσα γράφονται-Πέρασα τον ιό και ήταν δυο εβδομάδες δύσκολες»

Ζουμπουνέλης: «Τραγικά τα όσα γράφονται-Πέρασα τον ιό και ήταν δυο εβδομάδες δύσκολες»

Μέσω τοποθέτησης στο facebook, ο άσος του Αγιου Δημήτριου, Ηλίας Ζουμπουνέλης, πήρε θέση για τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από την επανέναρξη του ποδοσφαίρου εκφράζοντας την οργή του.

Ο ίδιος τα έβαλε με όλους εκείνους που θεωρούν ότι μπορεί να ξεκινήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θεωρώντας αδύνατο να συμβεί αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται τεστ ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Όλα αυτά ειπώθηκαν με αφορμή τη θέληση του έμπειρου μέσου να επικροτήσει την τοποθέτηση του χρηματοδότη του Άτταλου, Δημήτρη Κουλούρη (δείτε εδώ).

Αναλυτικά

Δεν τον ξέρω τον ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ για να έχω να κερδίσω κάτι από αυτό αλλά πραγματικά είναι ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΩΣΤΕΣ δηλώσεις που έχουν γίνει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιας και κάθε μέρα ότι μ.... του έρθει του καθενός την λέει είτε επειδή του λείπουν τα 300-400-500-600€ το μήνα (που λείπουν σε όλους μας ) είτε επειδή η ομάδα του έχει ξεκινήσει καλά, είτε επειδή δεν έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί αλλά πάνω από την υγεία μας δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ. Το λέω εγώ που πέρασα κιόλας τον ιό και πέρασα δυο εβδομάδες δύσκολες βάζοντας από την τσέπη μου 2τεστ δικά μου και 3 της οικογένειας μου έχοντας και έλλειψη ενός μήνα από την δουλειά μου και δεν εννοώ το ποδόσφαιρο. Δυο εβδομαδες δυσκολες και είμαι 26 χρόνων. Υπάρχουν συνθήκες για να ξεκινήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και λένε όλοι να ξεκινήσει και έχει μπει ταφόπλακα; ΕΛΕΟΣ !!! Τίποτα-κανένας έλεγχος δεν γίνεται και ούτε θα υπάρχει η προστασία που χρειάζεται. Εδώ στην Premier League έχουν κρούσματα και εμείς κοιτάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η διπροσωπεια σε όλο της το μεγαλείο. Καλά κάνουν και δεν το ξεκινάνε το πρωτάθλημα. Μπράβο κύριε Κουλούρη!!Εσεις που λέτε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το ερασιτεχνικό κάθε μέρα τεστ στην προπόνηση αντέχετε ;; Άντε με τις μ.... Όλοι έχουμε ανάγκη τα λεφτά και σε κάνεναν δεν περισσεύουν. Όλοι κάνουμε δυο δουλειές για να ανταπεξελθουμε. Ας κοιτάξουμε που έχουμε αλλάξει τις ζωές μας και έχει χαθεί το χαμόγελο μας και το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και του χρόνου. Καλή χρόνια σε όλους !!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35