social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αχαρονιάν: Το μεγαλύτερο αγαθό της ανθρωπότητας πλήττεται

Αχαρονιάν: Το μεγαλύτερο αγαθό της ανθρωπότητας πλήττεται

Συμπληρώνονται σε έξι μήνες 11 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισε να αναλάβει τον Πανερυθραϊκό ως διοικητικός ηγέτης (είχαν προηγηθεί άλλα 9 έτη όπου κατείχε το πόστο του προπονητή και στη συνέχεια του τεχνικού διευθυντή).

Ο Τόνι Αχαρονιάν έχει κατορθώσει να αναμορφώσει και να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο, καθώς διαθέτει μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Αττικής που εδρεύουν σε ένα όμορφο προάστιο που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις.

Έχοντας δείξει το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια, ο συγκεκριμένος παράγοντας αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το σύλλογο των βορείων προαστίων και το αθηναϊκό ποδόσφαιρο που δείχνει ότι με κύρια συστατικά τους έμπιστους συνεργάτες, την ανάπτυξη των ακαδημιών και το συνεχή στόχο για βελτίωση, μια ομάδα μπορεί να προχωρήσει.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive.gr όπου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που έχουν συνέπεια τον παραγκωνισμό του αθλητισμού λέγοντας: "Η θέση μας σαν ομάδα είναι ότι με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορει να εξασφαλιστεί η δημόσια υγεία οπότε είναι αδύνατο να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Κάθε μέρα οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας φτάνουν σε πληρότητα και αυτό δείχνει ότι το σύστημα Υγείας πιέζεται. Πως να μιλάμε για ποδόσφαιρο όταν το μεγαλύτερο αγαθό της ανθρωπότητας πλήττεται. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και μετά τους συνανθρώπους μας. Το ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει λίγο υπομονή. Βλέπουμε ότι έχουν πάει όλα πίσω και ότι το φαινόμενο αυτό είναι παγκόσμιο. Φυσικά και θέλουμε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αλλά με προϋποθέσεις και όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες. Έως τότε μένουμε ασφαλείας για να μπορέσουμε να κάνουμε άμεσα αυτό που αγαπάμε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35