social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζάχος: «Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών-Θα σώσεις ζωές»

Ζάχος: «Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών-Θα σώσεις ζωές»

Μια πανέμορφη κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του έκανε ο αρχηγός του Αθηναϊκού, Γιάννης Ζάχος.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ο ποδοσφαιριστής του Αθηναϊκού αναμένεται να δώσει δείγμα και εφόσον κάποιο άτομο είναι συμβατός μαζί του τότε θα γίνει η διαδικασία για να του δωρίσει μυαλό των οστών.

Μάλιστα με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook παρότρυνε και άλλους συνανθρώπους μας να προχωρήσουν σε ανάλογες ενέργειες καθώς το μόνο που θα κάνουν είναι να χαρίσουν τη ζωή σε έναν άνθρωπο που πραγματικά κινδυνεύει.

Αναλυτικά

Ποτέ δεν μάρεσε να γράφω κάποιου είδος κειμένου στο Facebook αλλά ίσως μερικές φορές να χρειάζεται. Ακόμα και να καταφέρω να ευαισθητοποιησω έστω και ένα άτομο για εμένα είναι επιτυχία. Μετά από μία παρότρυνση φίλου και αφότου το έψαξα και εγώ, αποφάσισα να γίνω εθελοντής δότης μυελού των οστών. Είναι πολλές φορές που αυτό που ευχόμαστε είναι η υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν, πολλές φορές η υγεία εξαρτάται από εμάς, δυστυχώς για μερικούς συνανθρώπους μας αυτό δεν είναι εφικτό, αυτό που εμείς θεωρούμε δεδομένο, δεν ισχύει για αυτούς. Θα ήθελα ειδικά οι κοντινοί μου άνθρωποι να το ψάξουν και να δουν πως δεν χάνουν κάτι, δεν κινδυνεύουν από κάτι, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να χαρίσουν ένα χαμόγελο σε κάποιον άνθρωπο που τους χρειάζεται. Ένας εθελοντής δότης μυελού των οστών μπορεί να χαρίσει ζωή σε έναν συνάνθρωπό που πάσχει από καρκίνο του αίματος ( λευχαιμία η λεμφωματα) ή άλλα αιματολογικά νοσήματα. Ας αφήσουμε για λίγο στο πλάι την μιζέρια που μας κατέχει και ας δώσουμε χαρά σε κάποιον που μας χρειάζεται με μία απλή πράξη. Το χαμόγελο στις μέρες μας είναι το πιο σημαντικό όπως και υγεία μας, και αυτά τα δύο συνήθως πάνε μαζί.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35