social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κώστας Τσαβαλιάς:«Αισιοδοξώ ότι σύντομα θα ξεκινήσουμε»

Κώστας Τσαβαλιάς:«Αισιοδοξώ ότι σύντομα θα ξεκινήσουμε»

Φέτος ο ΑΟ Βύρωνας επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΑ, παρ' όλα αυτά, η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας, δεν επέτρεψε στους ανθρώπους της ομάδας να χαρούν το come back του συλλόγου στα σαλόνια της μεγαλύτερης -ερασιτεχνικής- κατηγορίας των Αθηνών.

Ο Κώστας Τσαβαλιάς που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου από πέρυσι εξέφρασε την αισιοδοξία του μέσω δήλωσης που παραχώρησε στο soccerlive λέγοντας τα εξής: "Αισιοδοξώ ότι σύντομα θα ξεκινήσουμε και θα ανταμώσουμε και πάλι σε αυτό το χώρο που αγαπάμε, στο γήπεδο. Έχουμε βγει εκτός ρυθμούς και εκτός ζωής αλλά προέχει η υγεία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βρεθούμε όλοι υγιείς σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους".

Ερωτηθείς πως φαντάζεται την επόμενη ημέρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε περίπτωση οριστικής διακοπής, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε: "Πάρα πολύ δύσκολη. Όλοι θα είναι εκτός ρυθμού, αφού αρκετός κόσμος έχει χάσει τη ζωή του, την καθημερινότητα του, οπότε καταλαβαίνετε ότι οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες".

Στον επίλογο του ρωτήθηκε εάν είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία λέγοντας: "Όχι απόλυτα. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35