social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πουλάκης: «Αν χάσουμε και τον Φεβρουάριο τελείωσε η χρόνια»

Πουλάκης: «Αν χάσουμε και τον Φεβρουάριο τελείωσε η χρόνια»

Το δικό του σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί και τα όσα ακούγονται εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας των Μελισσίων, Θοδωρής Πουλάκης.

Ο άλλοτε άσος της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σε περίπτωση που ξεκινήσει η χρονιά το Φεβρουάριο, μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ, σε αντίθετη περίπτωση οι ελπίδες όλων θα ψαλιδιστούν.

Αναλυτικά

"Εύχομαι πραγματικά να μπορέσουμε το Φεβρουάριο να λειτουργήσουμε. Έτσι θα προλάβει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέχρι το Ιούλιο και λογικά χωρίς Τετάρτες που είναι δύσκολες για τους ερασιτέχνες παίχτες με δεδομένο ότι οι περισσότεροι εργάζονται.
Το καλό είναι ότι ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και τα σχολεία, οπότε με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που είχαμε πάρει και μετά την πρώτη καραντίνα θα μπορέσουν και οι ακαδημίες να λειτουργήσουν. Αυτό νομίζω αποτελεί μεγάλη ανάσα και βοήθεια για τους περισσότερους συλλόγους οικονομικά κυρίως σε ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος. Απλά θα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές στο κομμάτι της σωματικής τους ακεραιότητας στην πρόληψη των τραυματισμών. Ελπίζω να μας δώσουν το πράσινο φως τέλος Γενάρη να μπούμε στις προπονήσεις έστω για δύο εβδομάδες προετοιμασίας και να ξεκινήσουμε διαφορετικά. Αν χάσουμε και τον Φεβρουάριο τελείωσε η χρόνια"


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35