social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χλωρός: «Ζούμε σε μια χώρα όπου δεν υπάρχει λογική»

Χλωρός: «Ζούμε σε μια χώρα όπου δεν υπάρχει λογική»

Ο Γιάννης Χλωρός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χαϊδαρίου λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα αποδέχοντας την πρόταση της διοίκησης ωστόσο την 7η αγωνιστική είδε το πρωτάθλημα να διακόπτεται λόγω covid-19.

Φτάνοντας κοντά στο τρίμηνο που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο κ. Χλωρός παρακολουθεί τις εξελίξεις με την ομάδα του τις πρώτες αγωνιστικές να έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς μετά από 7 ματς ούσα στην 8η θέση του 1ου ομίλου.

Ο νεαρός κόουτς μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί λέγοντας

"Νομίζω ότι η κατάσταση δείχνει δύσκολη αν και έχουν φανεί τις τελευταίες ημέρες κάποιες αχτίνες φωτός στο τούνελ. Από εκεί και πέρα, οι πιθανότητες ελαχιστοποιούνται όσο περνούν οι ημέρες καθώς εκτιμώ ότι εάν δεν ξεκινήσουμε μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου τις προπονήσεις, δεν υπάρχει μέλλον. Ακόμη όμως και αυτό να γίνει, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πιεστεί και το γνωρίζουμε όλοι. Εάν όμως δεν ξεκινήσει άμεσα τότε μιλάμε για ματαίωση της σεζόν. Δεν βγαίνουν και οι ημερομηνίες εάν το μελετήσουμε περαιτέρω. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με συνεχόμενες εμβόλιμες αγωνιστικές δεν μπορεί να γίνει. Άλλωστε ζούμε και σε μια χώρα όπου δεν υπάρχει λογική. Τοποθέτηση για τον αθλητισμό δεν έχει κάνει κάποιος υπεύθυνος εδώ και μήνες, ενώ στα μαγαζιά του λιανεμπορίου βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες να γίνεται χαμός. Δηλαδή δεν μας πειράζουν τα εκατοντάδες άτομα που βρίσκονται σε μικρά τετραγωνικά μέτρα και μας πειράζουν δυο ομάδες ποδοσφαίρου σε ανοιχτό γήπεδο; Από εκεί και πέρα, με βάση αυτά που αναφέρουν οι ειδικοί η κατάσταση μοιάζει δύσκολη και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή

Παντως σε αυτό το σημείο θέλω να διαφωνίσω με όσους θεωρούν ότι θα... αφανιστεί το ποδόσφαιρο επειδή θα διακοπεί για ένα χρόνο. Δεν υπάρχει κανένα τέλος. Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει ποτέ. Κάποια άτομα κατονοώ ότι ζουν από το ποδόσφαιρο, αλλά, δεν νομίζω ότι τα σχόλια περί αφανισμού του αθλήματος έχουν βάση. Για ένα χρόνο διακοπής δεν τελειώνει κάτι. Το καλοκαίρι εφόσον γίνει αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για να είμαστε έτοιμοι".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35