social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μίχος: Ως κοινωνία μας νοιάζει πότε θα μπουν τα αναδρομικά και το επίδομα αλληλεγγύης

Μίχος: Ως κοινωνία μας νοιάζει πότε θα μπουν τα αναδρομικά και το επίδομα αλληλεγγύης

Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο αρχηγός του ΑΟ Χαϊδαρίου, Σπύρος Μίχος ξεσπά απέναντι στην κυβέρνηση και στα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Αφού δίνει το παράδειγμα αρκετών χωρών που ξεσηκώθηκαν απέναντι στα αυστηρά μέτρα που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σύστημα που επικρατεί στη χώρα μας.

Αναλυτικά

Αύριο στην Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζουν να ανοίξουν όλοι τα καταστήματά τους.
Στην Ιταλία, 500.000 εστιατόρια και καφέ άνοιξαν μαζικά και συντονισμένα, εξαναγκάζοντας την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον νόμο που ετοίμαζε για παράταση των λοκντάουν.
Στην Ολλανδία εδώ και 4 μέρες δεν έχει μείνει κολυμπηθρόξυλο. Έχουν βγει όλοι στους δρόμους και καίνε τα πάντα, επειδή τους επιβλήθηκε νυχτερινό λοκντάουν.
Στο Λίβανο, παρομοίως. Στην Αυστρία εκατοντάδες χιλιάδες κάνουν πορείες και συλλαλητήρια κατά των μέτρων. Σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο κόσμος αντιδράει στον παραλογισμό και στην στέρηση της ελευθερίας του.
Στην Ελλάδα, του δεύτερου πιο σκληρού λοκντάουν παγκοσμίως μετά την Βόρεια Κορέα, βαράνε παλαμάκια στο μπαλκόνι και κατηγορούν οι δεξιοί τους αριστερούς και οι αριστεροί τους δεξιούς.
Μια γερασμένη κοινωνία που το μόνο που την νοιάζει είναι πότε θα μπουν τα αναδρομικά και το επίδομα αλληλεγγύης. Και ας είναι άνεργοι. Και ας φυτοζωούν. Και ας μην έχουν να φάνε. Και ας ετοιμάζουν εξοδόχαρτο για να πετάξουν τα σκουπίδια. Δεν έχει σημασία, αρκεί που ο εκάστοτε μεσσίας τους υπόσχεται προστασία και ασφάλεια. Μια ολόκληρη χώρα ωχαδερφισμό , φοβο συκοφαντία ο ενας για τον αλλον και προδοσία...

Πρόχειρο01.jpg


Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ: Σε 3 ομίλους η Α' ΕΠΣΑ με σέντρα τις 18/9 Ι Από 11 ομάδες σε κάθε όμιλο

Δάφνη Π. Φαλήρου-Άγιοι Ανάργυροι 2-1 [highlights]

Σοϊλεμές: Τον πρώτο λόγο ο Άγιος Θωμάς

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35