social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παίκτες Άγιαξ Ταύρου: «Ευλογημένοι που συνεργαζόμαστε με μια τέτοια διοίκηση»

Παίκτες Άγιαξ Ταύρου: «Ευλογημένοι που συνεργαζόμαστε με μια τέτοια διοίκηση»

Μέσω του soccerlive, οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ Ταύρου θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της ομάδας καθώς από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρόνια στέκεται στο πλάι τους.

Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα που διανύουμε δύσκολη περίοδο, οι άνθρωποι που βρίσκονται στη διοίκηση της ομάδας καθημερινά φροντίζουν για το ποδοσφαιρικό τμήμα συνεισφέροντας ώστε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια να παραμείνει άμεμπτο. Με συνεχή επικοινωνία αυτές τις δύσκολες ημέρες και παρέχοντας ότι βοήθεια χρειαστεί ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής, οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν ότι ξεχωρίζουν για το ήθος τους και για αυτό το λόγο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προχώρησαν σε αυτή την κίνηση θέλοντας να ευχαριστήσουν τη διοίκηση της ομάδας για την καθημερινή βοήθεια που προσφέρουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ Ταύρου ευχόμαστε Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και γρήγορα να επανέλθουμε στην κανονικότητα και κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε. Διανύουμε μία περίοδο δύσκολη όπου αρκετοί από μας στερούμαστε το ποδόσφαιρο όπου υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Παρόλα αυτά στην ομάδα μας έχουμε την ευλογία να συνεργαζόμαστε με μία διοίκηση όπου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από επαγγελματίες παράγοντες. Οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα βρίσκονται στο πλάι μας αποτελώντας πραγματικά μία δεύτερη οικογένεια για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Έχοντας ως κύριο στοιχείο τη φερεγγυότητα στις συμφωνίες που έχουν γίνει αλλά και το ανθρώπινο κομμάτι η διοίκηση αποτελεί την καλύτερη ασπίδα για το σύλλογο και εν συνεχεία για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Μιλάμε για ανθρώπους που φυσικά ξεχωρίζουν ο καθένας τους για την προσωπικότητα του και σίγουρα είμαστε ευλογημένοι που διαθέτουμε μία από τις καλύτερες διοικήσεις στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την πορεία μας ο κορωνοϊός ήρθε σε μία καλή στιγμή για εμάς καθώς διανύουμε περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης όμως στο πρωτάθλημα όπως και πέρυσι αποφασίστηκε από τους αρμόδιους να σταματήσει χωρίς να μας επιτρέπει να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει.


Σχετικά άρθρα

«Καθάρισε» το Ηράκλειο, 1-0 τον Αθηναϊκό!

Τέλος ο Τσάτσα από τον Ήφαιστο Περιστερίου

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων: Τεστ με Άγιαξ Ταύρου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35