social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καραμπάτσος: «Υποκριτικό να λέμε ότι όλοι νοιαζόμαστε για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό»

Καραμπάτσος: «Υποκριτικό να λέμε ότι όλοι νοιαζόμαστε για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό»

Ο Χρήστος Καραμπάτσος θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ρομαντικούς παράγοντες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Έχοντας την τύχη να ηγείται της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, κάθε χρόνο που περνάει γίνεται σοφότερος προφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στο σύλλογο.

Ο γνωστός παράγοντας και επιστήμονάς παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση την οποία ζούμε, συνιστώντας σε όλους να είναι προσεκτικοί και να ξεχάσουν τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Αναλυτικά

"Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Εδώ πεθαίνει ο κόσμος, δεν τα βλέπετε; Πέθανε -για μένα- το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το καλύτερο είναι να προγραμματίσουμε την επόμενη χρονιά. Η υγειονομική κρίση είναι τρομερή και δεν πρέπει να την επιβαρύνουμε παραπάνω. Δηλαδή να επιστρέψουμε στο γήπεδο και να έχουμε και την ευθύνη της υγείας των ποδοσφαιριστών μας. Να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα; Από εκεί και πέρα, βλέπω ότι υπάρχει ένα υποκριτικό στοιχείο τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα μας. Ξαφνικά όλοι νοιαζόμαστε για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δεν είναι έτσι διότι ο καθένας κοιτάζει την ομάδα του. Η καλύτερη λύση είναι να βλέπουμε το σύνολο και όχι την ομάδα μας".

Ερωτηθείς εάν τη νέα χρονιά θα συνεχίσει να προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο κ. Καραμπάτσος πρόσθεσε:

"Εγώ επειδή έχω συναισθηματική επένδυση στο ποδόσφαιρο θα συνεχίσω. Δεν είμαι ευκαιριακός πρόεδρος. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, δεν αλλάζει αυτό, απλά θεωρώ ότι είναι άσκοπο να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα για να χρυσώσουμε το χάπι. Νομίζω ότι να γίνονται Κυριακές-Τετάρτες αγώνες, χωρίς κόσμο, χωρίς πολλά πράγματα που κάναμε προ πανδημίας, είναι δύσκολο. Το ποδόσφαιρο θα χάνει από τη μαγεία του".. 


Σχετικά άρθρα

Τσαμόπουλος: «Ευχάριστη εικόνα η πιτσιρικαρία ανάμεσά μας»

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Νέα σούπερ κίνηση με Λέκκα

Κάλεσμα του Ηρακλή Περιστερίου για το ματς με την Τερψιθέα [pic]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35