social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: Σε αυτές τις κατηγορίες το ποδόσφαιρο πλέον πρέπει να γίνει... ερασιτεχνικό

Κουνάδης: Σε αυτές τις κατηγορίες το ποδόσφαιρο πλέον πρέπει να γίνει... ερασιτεχνικό

Ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας, Νίκος Κουνάδης, μίλησε στο soccerlive.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητσιμού δηλώνοντας ότι μόνο εάν γυρίσουμε σελίδα όσον αφορά το κομμάτι της νοοτροπίας θα μπορέσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να κάνει βήματα προόδου.

Ο έμπειρος κόουτς που είδε την ομάδα του στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ να έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς ούσα στην 11η θέση.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη σεζόν. Η χρονιά θεωρείται χαμένη καθώς είναι ανέφικτο με τα τωρινά δεδομένα να διεξαχθεί πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα δίνεται μια καλή ευκαιρία ώστε να δούμε πως θα βελτιώσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. 

Πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας σε όλους τους τομείς και θα πρέπει όλοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας. Να κατανοήσουμε ότι σε αυτό το επίπεδο το ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό και να μην έχουμε... απαιτήσεις που φτάνουν τα όρια του επαγγελματισμού. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο θα πρέπει να γίνει και πάλι... ερασιτεχνικό σε αυτές τις κατηγορίες, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια είχε ξεφύγει από αυτά τα όρια. Είναι ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Είναι κρίμα να μην αναδεικνύονται όπως τα προηγούμενα χρόνια ποδοσφαιριστές από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".


Σχετικά άρθρα

Ελεύθερος ο Κύβελος από την Αγία Ελεούσα

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Ενεργός και στην καραντίνα με τη διαμόρφωση του πολυχώρου της ομάδας

Τάκης Γιαννόπουλος: Ολοκληρώθηκε η αποστολή μου στην Αγία Ελεούσα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35