social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καθάρισε από το α' ημίχρονο ο Χολαργός, 3-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Καθάρισε από το α' ημίχρονο ο Χολαργός, 3-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Χολαργού, η οποία επικράτησε με 3-0 απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να διαμορφώνεται στα πρώτα 35 λεπτά του παιχνιδιού.

Στο πέμπτο λεπτό, ο Βουλτσίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ έπειτα από πάσα του Κοκκινέλη, ενώ στο 15' ο Τριάντης διπλασίασε με σουτ τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο τριακοστό πέμπτο λεπτό, ο Πρεβόλης πέτυχε το -τελικό - 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 65', έπειτα από χτύπημα φαουλ του Τζεβελέκου. Πλέον, η ομάδα του Χολαργού βρίσκεται στην έκτη θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου, έχοντας συγκεντρώσει 5 βαθμούς.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Γιαννόπουλος, Δαρδαμάνης, Ζώης (60' Ζυγούλης), Μιχελής, Μηλιώνης (80' Μιρτέζα), Ζαχαρόπουλος, Τριάντης (72' Λεβέντης), Κοτσολάκος, Βουλτσίδης, Κοκκινέλης (68' Βασίλας), Πρεβόλης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Μανώλικας, Δράμης (72' Κουράτορας), Λόλος, Τζαβέλλας (58' Μαντάς), Τσάκος, Τζεβελέκος, Τσαφράς, Ζαχαρίου, Χρήστου, Φούρλας (46' Παπουτσής), Καγιανάς (64' Μπάρδης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35