social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στάση... Ιάσονας για τον Χαραυγιακό που φωνάζει για τη διαιτησία

Στάση... Ιάσονας για τον Χαραυγιακό που φωνάζει για τη διαιτησία

 Ιάσων Ιλίου και Χαραυγιακός έμειναν στο 1-1, σε ένα παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους - τυπικά - φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν και έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Στα πρώτα 25 λεπτά, οι παίκτες του Χαραυγαικού έχασαν 3 τρομερές ευκαιρίες, πρώτα με το τετ-α-τετ του Οκσίσογλου που απέκρουσε ο Παλαιολόγος στο 11', με το φάουλ του Κασσιανού που πέρασε ελάχιστα άουτ τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά και με την προβολή του Πλούμη στο 24', μετά από γύρισμα του Οκσίσογλου. Δύο λεπτά όμως αργότερα, η ομάδα του Ιάσωνα άνοιξε το σκορ με τον Σπυρίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα του Χαραυγιακού και επιβεβαίωσε, για ακόμη μια φορά, τον "άγραφο νόμο" του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν εν τέλει να ισοφαρίσουν με το πλασέ του Πλούμη στο 34', έπειτα από το δοκάρι του Κασσιανού. Το παιχνίδι έιχε την ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χαραυγιακό να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει για να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο παιχνίδι. Η ομάδα των φιλοξενούμενων μάλιστα, κέρδισε πέναλτι στο 70', έπειτα από πτώση του Πλούμη στην περιοχή, όμως μετά από εντολή του επόπτη, η απόφαση αυτή αναιρέθηκε. Αρχικά, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στον πάγκο του Ιάσωνα, ενώ μετά την αλλαγή της απόφασης, οι άνθρωποι του Χαραυγιακού εξέφρασαν τα παράπονά τους στη διατητική τριάδα. Επιπρόσθετα, ο Χαραυγιακός ζήτησε πέναλτι στο 65', ενώ υπάρχουν παράπονα και για την ακύρωση του τέρματος του Σακελλαρίου στο 78'. Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, καθώς και ένταση. Πλέον, ο Χαραυγιακός βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 28 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την ΑΕ Ηρακλείου. Ο Ιάσων Ιλίου παρέμεινε στην 14η θέση, έχοντας 9 βαθμούς.

ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Παλαιολόγος, Ριζάς, Μπάκας, Τσαναχτσίδης, Λάχας, Λιάπης, Σπυρίδης, Κουμεντάκος (60′ Μήτσος), Καμαρίτης, Κώστας (75′ Κακαράντζας), Γλέζος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Βακερλής Σ., Τσέκος (46' Τσαραούσης), Παρασκευόπουλος, Βακερλής Π., Γιαννόπουλος (50' Κόντι), Κασσιανός, Κούτρας (60' Σακελλαρίου), Πλούμης (80' Μπιρμπιλής), Κούντου, Οκσίσογλου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35