social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιωάννου: «Να χαρακτηριστεί το πρωτάθλημα ως μη γενόμενο »

Ιωάννου: «Να χαρακτηριστεί το πρωτάθλημα ως μη γενόμενο »

Βρίσκεται επί σειρά ετών στην ομάδα της Λυκόβρυσης και δείχνει με το έργο του την ουσία που θα πρέπει να έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δουλεύοντας με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου αλλά και με αθλητές που έχουν το ποδόσφαιρο ως μία ασχολία για να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα ο προπονητής Κώστας Ιωάννου παράγει έργο ανεκτίμητης αξίας όχι μόνο για τη Λυκόβρυση αλλά γενικότερα για το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Βλέποντας την κατάσταση με την πανδημία να μην έχεις ξεκαθαρίσει, ο έμπειρος προπονητής μέσω δηλώσεων του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει στο άθλημα θεωρώντας ως ιδανική επιλογή την απόφαση των αρμοδίων αρχών να διακόψουν κάθε δραστηριότητα και μέσω επίσημης θέσης να χαρακτηρίσουν τη χρονιά ως μη γενόμενη. Αναλυτικά τα όσα τόνισε

"Θεωρώ ότι ειναι επίφοβο να επιστρέψουμε. Είναι βέβαια αποφάσεις που τις παίρνουν άλλοι. Θα πρέπει να βγάλουν όμως μια απόφαση για τη λήξη της σεζόν (ως μη γενόμενο το πρωτάθλημα) και το καλοκαίρι να δούμε πως έχουν τα δεδομένα. Τώρα να χρησιμοποιήσεις ποδοσφαιριστές με τόσο μεγάλη αποχή με κίνδυνο να τραυματισμών είναι δύσκολο. Μπορεί να είναι άσχημο για κάποιες ομάδες λόγω των επενδύσεων που έγιναν όμως η υγεία είναι σημαντικότερη".

Για την πορεία που είχε η ομάδα του τόνισε

"Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και τις δυνατότητες μας. Ήμασταν στα πλαίσια που είχαμε σχεδιάσει. Από εκεί και πέρα όμως για όλες τις ομάδες θα είναι δύσκολο να ξαναξεκινήσουμε. Μιλάω για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπου οι δυνατότητες είναι μικρές".

Για την καλύτερη λύση που πρέπει να παρθεί ο κ. Ιωάννου δήλωσε

"Μια χρονιά ως μη γινόμενη. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δούμε πως θα σχεδιάσουμε τη νέα χρονια. Θα γίνουν κληρώσεις; Μεταγραφές θα γίνουν;".

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στο πλήγμα που έχει υποστεί ο κλάδος των προπονητών λέγοντας

Εμείς σαν διαδικασία προπονητών περνάμε δύσκολα. Δεν μας βλέπει κανείς και νομίζω ότι το φως που φαίνεται στην άκρη του τέλους θα αποτελέσει την αρχή του τέλους". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35