social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στις ακαδημίες της Ελεούσας ο Αντώνης Βαζλαματζής

Στις ακαδημίες της Ελεούσας ο Αντώνης Βαζλαματζής

Ο Αντώνης Βαζλαματζής είναι πλέον ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, που παρά την πανδημία, οργανωτικά συνεχίζει το έργο του ετοιμάζοντας τα επόμενα βήματα για τις ακαδημίες, αλλά και το ανδρικό τμήμα, δεν μπόρεσε να ανανεώσει την συνεργασία με τον κ. Νίκο Νταλαμπίρα, που τα τελευταία 2,5 έτη, κατείχε το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στα τμήματα υποδομής.

Λόγοι επαγγελματικής φύσεως του κ. Νταλαμπίρα, δεν κατέστησαν δυνατή την συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ της ΑΠΕ και του εν λόγω προπονητή, ο οποίος ήταν ο αναμορφωτής των ακαδημιών του συλλόγου τα τελευταία 2,5 χρόνια, έχοντας να επιδείξει σπουδαίο έργο σε αυτό το διάστημα.

Η εξέλιξη αυτή κινητοποίησε τους παράγοντες της ΑΠΕ, οι οποίοι θέλοντας να βαδίζουν σε οργανωμένο πλάνο, ήρθαν σε συμφωνία με τον κ. Αντώνη Βαζλαματζή.

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο οποίος έχει την ανάλογη εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση ακαδημιών, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, από το 2019.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984, έχει καταγωγή από την Πόλη, ενώ είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, την ΑΕ Κρήνης και τον Μέντεκα Καλαμαριάς, όσο αφορά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ μετά την «κάθοδο» του στην Αττική το 2015, φόρεσε την φανέλα της Λυκόβρυσης και του Άγιαξ Ταύρου.

Ακολούθησε η ενασχόληση του με την προπονητική, όπου ανέλαβε, αρχικά, τμήματα ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου, ενώ τις προηγούμενες δύο σεζόν, ήταν προπονητής τμημάτων υποδομών στο Καματερό. Και στις δύο ομάδες, που αναφέραμε, διετέλεσε, επίσης, συνεργάτης – βοηθός προπονητή (σε επίπεδο ανδρικών τμημάτων), των κ.κ. Σήφη Βενάκη, Νίκου Κουνάδη.

Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Ιλίου (με την οποία σε αυτές τις 5 αγωνιστικές της Γ΄ ΕΠΣΑ που διεξήχθησαν, ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, 13 γκολ ενεργητικό και 0 (!!!) παθητικό), ομάδα με την οποία πριν λίγο χρονικό διάστημα έλυσε την συνεργασία του, και πλέον ανήκει στο δυναμικό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο κ. Αντώνης Βαζλαματζής και δεξιά ο νυν προπονητής της ΑΠΕ κ. Νίκος Κουνάδης, όταν και οι δύο συνεργάστηκαν στον ΠΑΟ Καματερό.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35