social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στη Νέα Ιωνία

Μοιρασιά στη Νέα Ιωνία

Ισόπαλες αναδείχτηκαν οι ομάδες της Νέας Ιωνίας και του Χολαργού, με το 1-1 να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Η επιρροή των δυνατών ανέμων στη διεξαγωγή του αγώνα ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα κυριάρχο στοιχείο να αποτελούν οι δυνατές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας, ευτύχησε να προηγηθεί στο 52', μετά από προσωπική ενέργεια και αριστερό σουτ του Μπαντέ. Η ισοφάριση ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 63', όταν η κεφαλιά του Μηλιώνη βρήκε στο δοκάρι του Παπουτσή και στην επαναφορά χτύπησε στο πόδι του άτυχου πορτιέρο, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Χολαργού έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει το διπλό, με τον Χατζή στο 93' να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αλλά να αστοχεί. Η Νέα Ιωνία έτσι έφτασε τους 18 βαθμούς, βρισκόμενη στην 7η θέση της βαθμολογίας, με τον Χολαργό μία θέση πιο πάνω, στους 23 βαθμούς.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Παπουτσής, Τζίφας (30' λ.τρ. Μπαντές), Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Χάλος, Θύμιος, Βογατσάς, Σταθόπουλος (88' Γεωργόπουλος), Καφετζής (75' Πανταγιάς), Παντελίδης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Γιαννόπουλος, Δαρδαμάνης, Βασίλας (55' Χατζής), Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Τριάντης (65' Λεβέντης), Τσίρος, Κοτσολάκος, Κοκκινέλης, Πρεβόλης (46' Αλικάι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35