social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαλβης: Στη φυσική μας έδρα δεν θα είχαμε ούτε μια απώλεια

Βαλβης: Στη φυσική μας έδρα δεν θα είχαμε ούτε μια απώλεια

Σε άδεια βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ηρακλείου για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Άλλωστε η περίοδος αυτή είναι η ιδανική για ξεκούραση, με τον Πάρη Βάβλη να συναντάει και πάλι τους ποδοσφαιριστές του την ερχόμενη Παρασκευή. Το Σάββατο θα συνεχιστεί το πρόγραμμα ενώ για την Κυριακή στις 15.00 έχει προγραμματιστεί φιλικό στο Αιγάλεω με την ομώνυμη ομάδα.

Ο Πάρης Βάλβης έχει κατορθώσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα των βορείων προαστίων, με τον ίδιο να μιλάει για την μέχρι τώρα την πορεία του συλλόγου λέγοντας:

"Βάσει των δεδομένων που έχουμε ζήσει από την έναρξη του πρωταθλήματος, είμαστε σε καλή θέση και κατάσταση. Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι δεν έχουμε γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση και να αισθανθούμε και εμείς και οι αντίπαλοι την έδρα μας θεωρώ ότι τα πάμε πολύ καλά. Και αυτό αποδεικνύεται ότι είχαμε δυο ισοπαλίες και μια ήττα και θεωρώ ότι στο δικό μας γήπεδο θα είχαμε ούτε έναν βαθμό απώλεια".

Ερωτηθείς εάν το πρόβλημα αυτό μπορεί να δυσκολέψει την προσπάθεια της ομάδας αναφορικά με την επίτευξη του στόχου, ο Βάλβης τόνισε

"Νομίζω πως όχι. Σίγουρα θα χρειαστεί να έχουμε μεγάλη συνέχεια και σνυέπεια. Με τις μεταγραφές που θα κάνουμε τώρα τον Δεκέμβριο θα κοιτάξουμε να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού μέχρι το τέλος της περιόδου".

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί μεταξύ δυο ομάδων: "Σίγουρα είναι πολύ νωρίς αν και υπάρχουν 3-4 ομάδες που το διεκδικούν. Όποιος έχει συνέχεια και συνέπεια και έχει τις λιγότερος απώλειες θα πάρει τον τίτλο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35