social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήφαιστος Περιστερίου: Η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στην Α' ΕΠΣΑ

Ήφαιστος Περιστερίου: Η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στην Α' ΕΠΣΑ

Αποτελεί ένα σύνολο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια παραδοσιακή δύναμη στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια.

Ο Ήφαιστος Περιστερίου, όχι απλά αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη, αλλά θα μπορούσε εφόσον υπήρχε το έδαφος να έχει αλλάξει κατηγορία βάσει τις δυναμικής που διαθέτει. Με κύριο χαρακτηριστικό του την ομοιογένεια και το γεγονός ότι διατηρεί στην τεχνική ηγεσία τον Θοδωρή Τρανό για αρκετά χρόνια, οι "κόκκινοι" όσο περνούν τα χρόνια ισχυροποιούνται, αναδεικνύουν ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και κάθε Κυριακή αναγκάζουν τον κάθε αντιπαλο να υποκλιθεί στην μαχητικότητα που βγάζει στο γήπεδο.

Φέτος με απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, το συγκρότημα από τα δυτικά προάστια δείχνει ότι και πάλι αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο αφού δύσκολα μπορεί να τον καταβάλλει αντίπαλος. 

Ο Θοδωρής Τρανός που δείχνει να έχει κερδίσει, όχι μόνο το σεβασμό όλου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και την εμπιστοσύνη της διοίκησης, δουλεύει καθημερινά με θεωρητικά αρκετό μέσο ρόλο ηλικίας έχοντας την ομάδα σε ρόλο πρωταγωνιστεί.

Φέτος ωστόσο το πιο δυνατό... χαρτί που βγαίνει από την τράπουλα που λέγεται Ήφαιστος είναι η οπισθοφυλακή της ομάδας.

Η άμυνα από γρανίτη των Περιστεριωτών αποτελεί το μεγαλό τους ατού αφού έχουν δεχτεί σε 14 ματς μόλις 5 γκολ, κάτι που δείχνει ότι βασίζονται στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία, που θα μπορούσε να την έχει κάλλιστα και ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.

Άλλωστε, το ρητό ότι "Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι άμυνες" το έχουν κατανοήσει στην ομάδα, ωστόσο, τους λείπουν τα μεγάλα αποτελέσματα αφού ο Ήφαιστος έχει χάσει βαθμούς σε ματς όπως το Ηράκλειο, ο Χαραυγιακός, η Αγία Παρασκευή, ο Χολαργός, τα Μελίσσια και ΑΟ Περιστερίου, με την εικόνα της ομάδας ακόμη και σε αυτά τα ματς να είναι πολύ καλή.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε εάν θα κατορθώσει να διατηρήσει την αγωνιστική του εικόνα και στο β' γύρο.

Ίδωμεν. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35