social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανεώσεων... συνέχεια στο Μικρασιατικό

Ανανεώσεων... συνέχεια στο Μικρασιατικό

Μέσω δελτίο τύπου ο Μικρασιατικός γνωστοποίησε ότι η ομάδα προχώρησε σε 12 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι πρωταρχικό μέλημα της ομάδας αποτελεί η παραμονή του περσινού κορμού.

Παράλληλα, η ομάδα από την Καισαριανή έκανε γνωστή την επιστροφή του Άγγελου Κιάχα που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ενώ υπογράμμισε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει.

Το δελτίο τύπου

Μετά από συναντήσεις του γενικού διευθυντή της ομάδας μας, Κώστα Σταμπουλίδη και του προπονητή, Θανάση Γάκη, ο Μικρασιατικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με τα χρώματα του συλλόγου θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκουρνέλος Παναγιώτης , Μεσήνη Αλέξανδρος, Κετσές Αντώνης, Γιώργος Καρατζάς, Γρυπάρης Μιχάλης, Σμυρνάκης Γιώργος, Σαρακηνός Κωνσταντίνος, Σάββας Θοδωρής, Γεωργίου Στέλιος, Ζερκουλής Σοφοκλής, Καρακάσης Βασίλης, Κατηρτζηγιαννόγλου Μάριος, Μοχάμετ Ελ Χελού. 

Επιπλέον μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά με τη φανέλα του Μικρασιατικού ο Άγγελος Κιάχα.

Όπως γίνεται αντιληπτό με τις κινήσεις του, ο γενικός διευθυντής της ομάδας μας, Κώστας Σταμπουλίδης δείχνει ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού, ενώ, τις επόμενες ημέρες θα διευθετηθούν όποιες εκκρεμότητες παραμένουν ανοιχτές με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Παράλληλα, και σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσεγγίσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα της διοίκησης. 


Σχετικά άρθρα

Κυριακού: Δεν χωράει ο Ηλυσιακός στο τοπικό [vid]

«Ταξιδεύει» τη Κυριακή στο Λουτράκι ο Χολαργός

Ενίσχυση στον ασο για το Χαλάνδρι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35