social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταματάει το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει προπονητής στους Αγίους Αναργύρους ο Πιπίνης

Σταματάει το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει προπονητής στους Αγίους Αναργύρους ο Πιπίνης

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα στο πρωτάθλημα της superleague ο οποίος τα τελευταία χρόνια τίμησε με την παρουσία του τα γήπεδα της Γ Εθνικής.

 Ο Χρήστος Πιπίνης όχι απλά φρόντισε με την προσωπικότητα του, το ήθος του και τις ικανότητές του να ανεβάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλά απέδειξε και την ποιότητα που έχει σαν άνθρωπος καθώς σε όσες ομάδες αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια όλοι οι παράγοντες οι συμπαίκτες και προπονητές είχαν να πουν τα καλύτερα.

Ωστόσο επειδή ο χρόνος δεν είναι ανίκητος ήρθε η μεγάλη απόφαση από πλευράς ποδοσφαιριστη να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια προκειμένου να ανοίξει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του και αναφερόμαστε σε αυτό της προπονητικής.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Πιπίνης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας που ανήκε τα τελευταία δύο χρόνια των Αγίων Αναργύρων έχοντας ως στόχο να κάνει τα πρώτα του βήματα στους πάγκους.

Μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Ένωσης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης σε διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τους ανθρώπους της ομάδας να δίνουν την ευκαιρία στον άλλοτε άσο του ΑΠΟΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης να αναλάβει τη θέση του πρώτου προπονητή στην ανδρική ομάδα.

Το δελτίο τύπου της ομάδας 

Με αφορμή τον προγραμματισμό της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, το Δ.Σ. του συλλόγου μας συναντήθηκε με ανθρώπους που διαχρονικά στηρίζουν οικονομικά και όχι μόνο την ομάδα ,συζήτησαν και αποφάσισαν ομόφωνα την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον ΧΡΗΣΤΟ ΠΙΠΙΝΗ.

 
Ο Χρήστος τα τελευταία δύο χρόνια τίμησε με την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός την ομάδα μας, αλλά και ως προπονητής της K 18 .
 
Η ποδοσφαιρική του αξία είναι γνωστή σε όλους, τόσο στην ΕΛΛΑΔΑ όσο και στην ΚΥΠΡΟ
 
,όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία.
 
Το πιο σημαντικό όμως είναι το ήθος και ο χαρακτήρας του ανθρώπου αυτού .
 
Γυμναστής της ομάδας συνεχίζει να είναι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΣΟΒΟΣ καθώς και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας.
 
Γενικός Αρχηγός και άμεσος συνεργάτης του προπονητή αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος »με προσφορά στο σύλλογο μας ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ.
 
Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
 
Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ.
 
Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου με
 
εργομετρικά τεστ.
 
Ακριβή ημερομηνία θα έχουμε μόλις η διοργανώτρια αρχή ορίσει την έναρξη του πρωταθλήματος.
 
Ευχή όλων μας να ολοκληρωθεί το νέο πρωτάθλημα μετά από δυο σεζόν που λόγω της πανδημίας δεν κατάφεραν να τελειώσουν.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35