social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Καρατζάς: Τα επόμενα χρονιά η Νέα Ιωνία θα πρωταγωνιστήσει

Γιώργος Καρατζάς: Τα επόμενα χρονιά η Νέα Ιωνία θα πρωταγωνιστήσει

 Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της Νέας Ιωνίας και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου εκτός έδρας.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο προπονητής, Γιώργος Καρατζάς, βλέπει τους Τζίφα και Πρισιμιτζή να μην γυμνάζονται λόγω τραυματισμών και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς στο Χαϊδάρι.

Για αύριο στις 18.00 έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την Αλσούπολη όπου το τεχνικό επιτελείο θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετά παιδιά να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν τις ικανότητες τους.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Καρατζάς αναφερόμενος στην προσπάθεια που έχει καταβάλει η ομάδα του στον α' γύρο τόνισε

''Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή ήταν να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και κατά βάσει έχει επιτευχθεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει περισσότερους βαθμούς αλλά σε γενικές γραμμές η πορεία είναι επιτυχημένη αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα το καλοκαίρι χτίστηκε από την αρχή.

Όσον αφορά τη συνέχεια θα κοιτάξουμε να δούμε που... πονάει η ομάδα για να καλύψουμε τα κενά με μεταγραφές για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται''.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν κενά στην ομάδα, ο κύριος Καρατζάς πρόσθεσε

''Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή είναι σε μια φάση αναδιοργάνωσης. Άλλαξε η διοίκηση το καλοκαίρι και ήρθαν κοντά “καινούργιοι” παράγοντες (βρίσκονταν και παλιά στο σύλλογο αλλά είχαν αποστασιοποιηθεί). Η Νέα Ιωνία προσπαθεί να αποκτήσει την παλιά της αίγλη, και να θέσει ένα πλάνο τριών χρόνων ούτως ώστε να διεκδικήσει την άνοδο άμεσα. Σε πρώτο πλάνο η παραγωγή παικτών πρέπει να προέρχεται από τις υποδομές, αφού υπάρχουν αξιόλογα παιδιά στο σωματείο. Από εκεί και πέρα για να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά θα πρέπει να στηριχτούν από έμπειρους παίκτες . Η ομάδα θέλει να εμπιστευτεί πάντως τα δικά της παιδια''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35