social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Σοφίας Γεωργιάδου από το Ηράκλειο

Αποχώρηση Σοφίας Γεωργιάδου από το Ηράκλειο

Μέσω ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό στο facebook, η Σοφία Γεωργιάδη έκανε γνωστή την αποχώρηση της από το Ηράκλειο μετά από 6 χρόνια από το πόστο της γραμματείας.

Το δελτίο τύπου

Μέσα από αυτήν την ανάρτηση, να το πω έτσι, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια-ομάδα, της Ηράκλειο Αθλητικής Ένωσης, που είχα την τιμή να είμαι μέλος της εδώ και 6 χρόνια. Αυτό το όμορφο, δημιουργικό κομμάτι της ζωής μου, έκανε τον κύκλο του. Ευχαριστώ έναν-έναν, τεχνικό διευθυντή, προπονητή, φροντιστή, ιατρικό team που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικήσεις που με εμπιστευτηκαν και με στήριξαν. Οφείλω, ένα ευχαριστώ στον επίτιμο πρόεδρο κο Σολωμό που με έφερε στην ομάδα, τον πρόεδρο κο Μπελίτσο, το κάθε μέλος του ΔΣ.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ, κο Αμαριωτακη, κο Αλεξιά, κο Μάνδαλο και την κα Πηλιτσιδου που με την βοήθεια τους, την επιμονή τους και την δημιουργικότητα τους, το μεράκι τους, η Ακαδημία του Ηρακλείου κατατάχθηκε στις καλύτερες της Αθήνας. Σας ευχαριστώ για κάθε όμορφη στιγμή που ζήσαμε!!!!!
Φεύγω γεμάτη!!!


Σχετικά άρθρα

ΑΟ Μελισσιων: Δυναμική εκκίνηση στον προγραμματισμό με τετράδα ανανεώσεων

Ανατροπή για το Χαϊδάρι - Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία ο Απόλλων

Πέρασαν τα Σούρμενα από το Χαλάνδρι (0-1 τον Απόλλωνα) Ι Διακομίσθηκε παίκτης στο ΚΑΤ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35