social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΕ Ηρακλείο: Ανανέωσε ο Ρόπας, ξεκινάει ο σχεδιασμός!

ΑΕ Ηρακλείο: Ανανέωσε ο Ρόπας, ξεκινάει ο σχεδιασμός!

Το μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση του Ηρακλείου μετά την εκλογή της ήταν να τρέξει σημαντικά ζητήματα προκειμένου να προλάβει να διευθετήσει υποθέσεις που παρέμεναν ανοιχτές.

Μία εξ αυτών είχε να κάνει με το τεχνικό επιτελείο και συγκεκριμένα με την παρουσία του Λουκά Ροπα στην άκρη του πάγκου. Οι άνθρωποι της ομάδας ασφαλώς και είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την περσινή παρουσία του έμπειρου προπονητή στον πάγκο του συλλόγου αφού μπόρεσε να δημιουργήσει μία ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα που έπαιζε το ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία του Ηρακλείου.

Άλλωστε και από το πρώτο πέρασμα που είχε ο κ. Ροππας στην ομάδα (επί εποχής Κυριάκου) άπαντες είχαν μείνει ευχαριστημένοι και αυτό φυσικά λειτούργησε υπέρ του έμπειρου προπονητή.

Έτσι λοιπόν μετά από συντονισμένες προσπάθειες και λεπτούς χειρισμούς από τη διοίκηση, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές διευθετήθηκε κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Ροπας θα είναι ο προπονητής της ΑΕ Ηρακλείου και την επόμενη σεζόν. Η συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και αφού η εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι τεράστια δεν θα μπορούσε η συνεργασία να μη συνεχιστεί.

Έτσι λοιπόν χρειάστηκε μόλις μερικά λεπτά προκειμένου ο κ. Ροπας να απαντήσει θετικά και να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Ηράκλειο. Πλέον μπαίνει σε ισχύ ο προγραμματισμός καθώς η διοίκηση θα ξεκινήσει τις επόμενες ώρες τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ με πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του κορμού.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35