social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε Σέχου ο Άγιαξ Ταύρου

Έκλεισε Σέχου ο Άγιαξ Ταύρου

Στον Άγιαξ Ταύρου δουλεύουν με πλάνο, εντιμότητα και οργάνωση προκειμένου η ομάδα τη νέα χρονιά να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Οι κινήσεις μάλιστα της διοίκησης επιβεβαιώνουν το παραπάνω γεγονός καθώς οι "κόκκινοι" ενισχύονται με ποιοτικούς παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία.

Τελευταίο απόκτημα της ομάδας ήταν ο Βαγγέλης Γκουτσούλας, με την ομάδα του Ταύρου να έρχεται σε συμφωνία σήμερα με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σέχου που βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο "Χ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ" και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Αγία Ελεούσα με την οποία έπαιξε σε 6 ματς, ενώ, μεταξύ άλλων έχει περάσει από Καματερό και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με επιτυχία. 

Με την κίνηση αυτή, οι "κόκκινοι" ενισχύονται σημαντικά στο κομμάτι της άμυνας αφού ο Σέχου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35