social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχαιρέτησε το Ηράκλειο ο Κανακόπουλος

Αποχαιρέτησε το Ηράκλειο ο Κανακόπουλος

Μέσω δήλωσης στο soccerlive.gr ο Εφραίμ Κανακόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει το Ηράκλειο, λύνοντας ουσιαστικά τη συνεργασία με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο 21χρονος πορτιέρο που αγωνίστηκε 13 φορές κάτω από την εστία των νερατζούρι μετά από τρεις σεζόν δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ του συλλόγου και πλέον αναζητάει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Ο λόγος που οι δυο πλευρές προχώρησαν... στο διαζύγιο έχει να κάνει με τις σπουδές που θα ακολουθήσει ο νεαρός τερματοφύλακας ο οποίος θα πρέπει να μεταβεί στην Κύπρο.

Μάλιστα, ο ίδιος με μια δήλωση του ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε, με την μόνη του πικρία να είναι το γεγονός ότι η πανδημία δεν επέτρεψε στην ομάδα του να πετύχει το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...Κάπου εδώ λοιπόν τελειώνει ο τριετής κύκλος μου στην οικογένεια της Α.Ε.Ηρακλείου. Τρία χρόνια θαυμάσια στα οποία είχα την τιμή να συνεργαστώ και να γνωρίσω άριστους αθλητές μα πάνω από όλα άξιους ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου μέσα από την καρδιά μου κάθε Δ.Σ.,προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων με το οποίους κατά την πάροδο των τριών χρόνων είχαμε συνάψει άριστη συνεργασία. Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο Κύριο Θοδωρα τον φροντιστή της ομάδας και τον Γρηγορη τον γιατρό της ομάδας που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και τους ευχαριστώ .Τέλος, φεύγω με την μοναδική πικρία ότι λόγω της παγκόσμιας πανδημίας δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον στόχο του πρωταθλήματος. Τωρα είναι η ώρα να ξεκινήσουν νέες προκλήσεις στην ζωή μου με κατευθυνση προς το καλύτερο. Εις το επανιδείν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35