social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άτταλος: Συνάντηση με τον δήμαρχο- Θέμα συζήτησης η αντικατάσταση του χλοοτάπητα

Άτταλος: Συνάντηση με τον δήμαρχο- Θέμα συζήτησης η αντικατάσταση του χλοοτάπητα

Συνάντηση με το Δήμαρχο της περιοχής πραγματοποίησαν στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας με την αντιπροσωπεία της ομάδας που να θέτει ως βασικό θέμα συζήτησης την αντικατάστασή του χλοοτάπητα.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Βούρο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Κωνσταντινίδη είχε την Τρίτη 20/7, αντιπροσωπεία της διοίκησης του Άτταλου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Τζέλη τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Γεωργιάδη και το μέλος του ΔΣ Θοδωρή Καϊπάνο.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου για τα οποία απαιτείται η αρωγή του δήμου για την επίλυση τους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης του χλοοτάπητα (κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος έχει δεσμευθεί από τον περασμένο Μάρτιο) καθώς η πολύ κακή του κατάσταση πέραν των αγωνιστικών δυσχερειών που προκαλεί, δημιουργεί και αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού στους αθλητές του συλλόγου. Οι διοικούντες του σωματείου ζήτησαν να δρομολογηθούν ει δυνατόν, οι συντομότερες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου, κάτι που ο δήμαρχος δεσμεύθηκε να πράξει ώστε η ολοκλήρωση να γίνει εντός διμήνου.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35