social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαννόπουλος: «Ταυτότητα που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε σαν ομάδα»

Γιαννόπουλος: «Ταυτότητα που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε σαν ομάδα»

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας έκανε ο προπονητής της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, Βαγγέλης Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας το πως κυλούν οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας και πως είναι τα πρώτα δείγματα γραφής.

Ο νεαρός κόουτς που πήρε το χρίσμα από τη διοίκηση Τσακόγιωργα, έδειξε να έχει μείνει ικανοποιημένος από τις πρώτες ημέρες δουλειάς, διατηρώντας χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του.

Παράλληλα, ο ίδιος στάθηκε στο πως θα εμφανιστεί η Θύελλα Αγίου Δημητρίου υπογραμμίζοντας ότι θα έχει τη δική της -αγωνιστική- ταυτότητα.
Αναλυτικά
«Η προετοιμασία κυλάει κανονικά. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 1,5 βδομάδα και δουλεύουμε όμορφα. Θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του, ενδεχομένως να θέλει μια πιο ειδική προσέγγιση φέτος. Υπάρχει όρεξη απ' τους παίκτες, θέληση απ' τη διοίκηση και εμείς δουλεύουμε. Στόχος μας είναι να έχουμε μια ταυτότητα φέτος που θα μας ξεχωρίζει. Το οτι θα είναι ανταγωνιστή η Θύελλα Αγίου Δημητρίου αυτό είναι δεδομένο αλλα η ταυτότητα σου σαν ομάδα, σαν σήμα κατατεθέν του πως παίζεις, αυτό σε καθορίζει και είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα σε αυτό: παίκτες, επιτελείο, διοίκηση».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35