social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ταράζει τα νερά με Ηρακλή ο Άγιαξ Ταύρου

Ταράζει τα νερά με Ηρακλή ο Άγιαξ Ταύρου

Μεθοδικότητα, προγραμματισμός με σωστό πλάνο και χωρίς πολλές τυμπανοκρούσιες. Αυτό είναι το γενικότερο κλίμα που επικρατέι στον Άγιαξ Ταύρου φέτος που αναμένεται να δημιουργήσει μια ομάδα για μεγάλα πράγματα.

Απόδειξη αποτελούν οι κινήσεις της διοίκησης που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη δίνοντας στο τεχνικό επιτελείο τις καλύτερες δυνατές επιλογές ούτως ώστε ο Άγιαξ Ταύρου να δημιουργήσει μια από τις καλύτερες ομαδες των τελευταίων ετών.

Σήμερα το απόγευμα οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν ίσως ένα από τα μεγαλύτερα μπαμ της κατηγορίας αφού έντυσαν με τα χρώματα της ομαδας έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ηρακλή, έναν σπουδαίο αμυντικό μέσο που μπορεί να καλύψει και θέση ως κεντρικός αμυντικός.

Ό,τι και να πει κανείς για την προσπάθεια που έκανε η διοίκηση είναι λίγο, αφού ενσωματώνει στην ομάδα έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, στέλνοντας το μήνυμα της στην κατηγορία ότι  ο Άγιαξ δεν αστειεύεται. 

Μια ματιά να ρίξει κανείς στο βιογραφικό του Ηρακλή θα αντιληφθεί πως πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα.

Ο ικανότατος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο για να μετακινηθεί στη συνέχεια στο Κορωπί.

Στην Καλλιθέα η καριέρα του απογειώθηκε αφού με τις εμφανίσεις του κέντρισε το ενδιαφέρον του Άρη που κινήθηκε για την απόκτηση του. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα Χανιά, ο Παναργειακός, ο Αήττητος Σπάτων, η Μαρκό και πέρυσι το Μοσχάτο. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35