social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλωνας Χαλανδρίου: Ο 1ος δίχρωμος τάπητας στην Αθήνα!

Απόλλωνας Χαλανδρίου: Ο 1ος δίχρωμος τάπητας στην Αθήνα!

Μετά από θυσίες, κόπους αλλά και σωστό προγραμματισμό, η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου παρουσιάζει με υπερηφάνια τον νέο τάπητα του γηπέδου που, επιπλέον, μεγάλωσε!

Το «γαλατικό χωριό» του Απόλλωνα Χαλανδρίου συνεχίζει και αντιστέκεται. Κρατά τη δική του στάση ζωής, υπερασπίζεται με σθένος τη φιλοσοφία του και, παράλληλα, φροντίζει να εξελίσσεται.
Με δικά μας μέσα και την καθοριστική στήριξη ανθρώπων που μοιράζονται μαζί μας το ίδιο όραμα, έχοντας και εκείνοι ρομαντική οπτική για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, υλοποιήσαμε αυτό το καλοκαίρι έναν μεγάλο στόχο.


Το γήπεδο του Απόλλωνα, το σπίτι μας, το δεύτερο σπίτι εκατοντάδων παιδιών, είναι σήμερα ένα από τα πιο όμορφα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Είναι το πρώτο της πρωτεύουσας με δίχρωμο συνθετικό τάπητα, μία καινοτομία όχι απλά εντυπωσιασμού αλλά και ουσίας.
Επιπλέον, το γήπεδό μας μεγάλωσε και από 96×59 έγινε… καθαρό κατοστάρι: οι νέες του διαστάσεις είναι 100×60!
Θα ακολουθήσουν έργα βελτίωσης στις εξέδρες και τον περιβάλλοντα χώρο, αφού η διάθεση προσφοράς των ανθρώπων που «τρέχουν» την ομάδα παραμένει ανεξάντλητη!

Η δήλωση του προέδρου Βαγγέλη Ξυπολιτίδη
Ολοι εμείς μέσα στην ομάδα που χρόνια τώρα είχαμε την αγωνία πως θα το καταφέρουμε αυτό, παρακολουθήσαμε με συγκίνηση τις εργασίες που έγιναν στο γήπεδο. Μόνο εμείς ξέρουμε πως φτάσαμε στην επίτευξη αυτού του στόχου!
Είμαι τυχερός, πραγματικά, που έχω τέτοιους συνεργάτες στην ομάδα! Ολοι στο ΔΣ του Απόλλωνα, χρόνια τώρα είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο την αντικατάσταση του παλαιού τάπητα, ο οποίος πάλι με θυσίες είχε τοποθετηθεί στο παρελθόν από την τότε διοίκηση του Απόλλωνα, με πρόεδρο τον αείμνηστο Αντώνη.
Ολοι εμείς στη διοίκηση θεωρούμε χρέος μας απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας, το τεχνικό προσωπικό της ομάδας, τα μικρά παιδάκια που γυμνάζονται εκεί, τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται, τους χορηγούς μας και τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας, να διατηρούμε τις υποδομές του γηπέδου πάντα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
Επιπλέον, έχουμε την ίδια υποχρέωση απέναντι στον Δήμο Χαλανδρίου και τους κατοίκους του Κάτω Χαλανδρίου να διατηρούμε τον χώρο και να τον αναβαθμίζουμε όσο μπορούμε καλύτερα.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, με την έμπρακτη στήριξη των χορηγών μας, των φίλων της ομάδας μας και με πραγματικές θυσίες των μελών του ΔΣ του Απόλλωνα Χαλανδρίου, καταφέραμε να κάνουμε τον πρωταρχικό μας στόχο εφικτό. Γι’ αυτό και νιώθω ευγνωμοσύνη προς όλους αυτούς.
Η σημασία του έργου είναι τεράστια. Πρώτα απ’ όλα για την υγεία όσων προπονούνται στο χώρο, για την αγωνιστική βελτίωση όλων των ηλικιακών ομάδων αλλά και για τη γενικότερη αισθητική του χώρου.
Ολοι εμείς στον Απόλλωνα, σεβόμενοι το παρελθόν, έχουμε πάντα το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, γι’ αυτό και δεν σταματάμε εδώ! Ονειρα έχουμε πολλά, τα κάνουμε στόχους και τα πετυχαίνουμε!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35