social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια πρόκριση για την Αγία Παρασκευή μέσα στο Ελ Πάσο 0-2 την Καλλιθέα

Τεράστια πρόκριση για την Αγία Παρασκευή μέσα στο Ελ Πάσο 0-2 την Καλλιθέα

Την μεγάλη έκπληξη στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ σημείωσε η Αγία Παρασκευή καθώς επικράτησε με 0-2 της Καλλιθέας και πήρε το εισιτήριο για τους ''4'' της διοργάνωσης.

Η προπέρσινη φιναλίστ του θεσμού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι η Καλλιθέα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της αφού ο Λουκάς Καραδήμος έδωσε ανάσες σε Καλύβα, Μαρουκάκη, Καλτσά (μπήκε στο 68'), Κρητικό (μπήκε στο 46'), Στούπη (μπήκε στο 46'), Σταύρου (μπήκε στο 46') παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση.

Από την πλευρά της η Σάντα παρότι αγωνίζεται σε πιο χαμηλή κατηγορία από τους μπλε, είχε σε φοβερή ημέρα το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών της και κυρίως τους ακραίους επιθετικούς Λαζόπουλο και Κραψίτη που δημιούργησαν αρκετά ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Η Καλλιθέα με τη σειρά της βελτιώθηκε στην επανάληψη με τις αλλαγές που έγιναν όμως αυτό δεν έφτανε για να γυρίσει το ματς, αφού μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι αρκετές φορές η μπάλα βρέθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν πεσμένοι στο έδαφος. 

Στο 39' ο Κραψίτης έκανε το 0-1, ενώ στο 86' ο Μπόλης με σουτ μετά από γύρισμα του Καραούντζου έκανε το 0-2. 

Πλέον η Καλλιθέα μετα την ισοπαλία με τον Ηλυσιακό και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο καλείται να υψώσει ανάστημα αφού υπάρχει το κομβικό ματς της Κυριακής με τους Αγιους Αναργυρους.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2' Σέντρα Δημογιάννη ο Λαζόπουλος δεν γυρίζει σωστά τη μπάλα.

3' Σουτ του Κώστα η μπάλα άουτ

9' Ο Κραψίτης έφυγε στην κόντρα και έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στον Φαρμάκη.

10' Σουτ Μπέλη άουτ.

17' Γύρισμα Σαραντόπουλο ο Νταουτάι δεν μπορεί με κεφαλιά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και στην επαναφορά ο Μπέλης με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.

22΄Ο Ντρούγκας γυρίζει τη μπάλα και ο Σαραντόπουλος έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

25' Μεγάλη ευκαιρία για την Αγία Παρασκευή. Ο Λαζόπουλος γύρισε τη μπάλα και ο Μπόλης έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

31' Σουτ του Μπέλη μπλοκάρει ο Μαλλιαρίτσης.

39' 0-1 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Ο Κραψίτης με σουτ κάνει το γκολ

43' Σέντρα Τζίτζη μονοκόματο σουτ του Κραψίτη άουτ.

48' Ο Κραψίτης έφυγε στην κόντρα και έδωσ στον Λαζόπουλο που έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

71' Μεγάλη στιγμή για την Καλλιθέα. Ο Σαραντόπουλος πέρασε τους πάντες και γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι όμως ο Ντρούγκας έκανε κακό κοντρόλ και ο Ζυγοκώστας τον πρόλαβε.

75' Σουτ Νταουτάι ψηλά άουτ. 

81' Ζητάει χέρι η Καλλιθέα σε επαφή που έχει αντίπαλος αμυντικός. 

87' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Ο Καρούτζος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και αφού έστρωσε στον Μπόλη ο τελευταίος με σουτ έκανε το 0-2 και χάρισε την πρόκριστη στην ομάδα του.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος) Φαρμάκης, Ντρούγκας, Αγγελόπουλος (46' Κρητικός), Παντελίδης, Βιδάλης, Βελέτης, Πικούλης (68' Καλτσάς), Κώστας (46' Στούπης), Νταουτάι, Μπέλης (46' Σταύρου), Σαραντόπουλος.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Ζυγοκώστας (85' Σουβατζογλου), Χατζίου, Τριανταφυλλίδης (91' Ζαφείρης), Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Σταμούλης, Μπόλης, Τσοπανάκος (74' Καρούντζος), Κραψίτης (86' Ψαραδέλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35