social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καθάρισε ο Παυλόπουλος για τον ΑΟ Χαϊδαρίου

Καθάρισε ο Παυλόπουλος για τον ΑΟ Χαϊδαρίου

 Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Χαϊδαρίου, η οποία επιβλήθηκε επί της Λυκόβρυσης με 0-1 στο γήπεδο Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης.

Ο αγώνας είχε πολλές μονομαχίες και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό με το 0-0 να είναι φυσική εξέλιξη της ως τότε εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 57', με το σουτ του Παυλόπολου μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, ξανά με σου του Παυλόπουλου στο 75', αλλά και του Περλεσι στο 80'. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πεναλτι για χέρι σε σουτ του Σταματέλου το οποίο δεν υπέδειχθη εν τέλει και το παιχνίδι έληξε 0-1. Έτσι, η ομάδα του Χαϊδαρίου έφτασε τους 18 πόντους στο πρωτάθλημα, προσπενώντας την σημερινή της αντίπαλο, ανεβαίνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η Λυκόβρυση παρέμεινε στους 16 και πλέον βρίσκεται 12η.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Νιγκάκης, Γιαννίκος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Σαμεντιν (70' Μπουσάι), Τασιούσης, Ματσίκος, Σταματέλος, Γεωργόπουλος (64' Ραφτόπουλος)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Χρήστος Κιούρκος): Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Καμπέρης, Τζωρτζάτος, Τσώνης, Βλάχος (85' Αντωνόπουλος), Κατσούλας, Μίχος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης (90' Αδαμίδης), Τσοπανάς (70' Περλέσι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35